Results 1 to 4 of 4

Found Problem!!

This is a discussion on Found Problem!! within the Drag Racing forums, part of the Racing Forums category; Ok so I had posted about 3 weeks ago about my times getting drastically worse since I moved to texas ...

  1. #1
    Slower Than a 3rd Gen juiced99ws6's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cape Coral, FL
    Age
    33
    Posts
    3,097

    Mystic Teal
    99 Trans Am & 01 CBR 929

    Found Problem!!

    Ok so I had posted about 3 weeks ago about my times getting drastically worse since I moved to texas and onto a crappy track. I could not believe how much wheel spin/ hop I was getting out here but I just figured since everyone said the track sucked it must be that. Well today I thought it was a beautiful day and decided to paint my calipers which I have been wanting to do for quite some time. Well I started poking around at my rear suspension since I have been doing all kinds of research to find out how to get better traction. I was looking at Sway Bars, Panhard Rods and Control arms and didnt know which would help me the most. Well now that I poked around a bit I think its safe to say that the panhard bar will be LAST. My right rear control arm is just MISSING!! and my rear sway bar isnt connected on EITHER side! just held up with zip ties. I guess if you get a Moser installed anytime soon yall might wanna check out the work that your mechanics do before you take it home. Hopefully once this shit is replaced she wont be so prone to wanna kiss the fucking wall!!

  2. #2
    SUPREME member-oderator oneBADDz's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Lost in Texas
    Age
    34
    Posts
    2,683

    Custom Slate Blue
    99 B4C

    Holy



    CRAP

    I'd be pissed, yet delighted to know what the problem was

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    CC, TX
    Age
    50
    Posts
    24

    Black
    04 Z06

    Cool

    Are you racing out at Ltiile River academy?? I had heard that they shortened that track to a 1/8 mile, due to too many dolts increasing HP without increasing braking ability. Two years ago that was a pretty decent track, they'd put traction compound down almost out to the 8th mile mark. Where'd you get the Moser put in, so I can avoid that shop, thanks.

  4. #4
    Slower Than a 3rd Gen juiced99ws6's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cape Coral, FL
    Age
    33
    Posts
    3,097

    Mystic Teal
    99 Trans Am & 01 CBR 929

    yeah it was academy and it is still a 1/4 mile. The moser was put in back in FL so you dont have to worry

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cluth problem??? transmission problem???? please HELP!!!
    By adamblake97 in forum Manual Transmission
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2014, 08:34 AM
  2. Obama's Woman Problem A Problem Of His Own Making
    By Ed Blown Vert in forum Political / Debate Forum
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2013, 03:50 PM
  3. Help: Found the Problem!!!!!
    By JoshieDoom in forum Firebird / WS6
    Replies: 4
    Last Post: 05-16-2008, 10:42 PM
  4. Fuel Problem or Severe Engine Problem
    By pet_monk in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2008, 08:51 AM
  5. Found a useful website, only problem is it's in Japanese
    By myk02k in forum Showcar and Detailing
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2006, 06:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •