Results 1 to 9 of 9

13.864 @106.234??????

This is a discussion on 13.864 @106.234?????? within the Drag Racing forums, part of the Racing Forums category; went to the track today for the first time and ran the car 4 times and the last time i ...

  1. #1
    Member JattGunMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    cali
    Age
    31
    Posts
    130

    black
    2000 ss

    13.864 @106.234??????

    went to the track today for the first time and ran the car 4 times and the last time i broke into the 13's!!!!.......maybe its because i did a burnout..but the launch really sucked.....i have a 2001 camaro ss m6 with lid and cutout are these ok numbers????also i have a screwed up idle it sits at about 1200 after each run?my dad and i came to the conclusion that its my pcv valve

  2. #2
    Senior Member mrr23's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    orlando, fl
    Posts
    7,134

    dark bowling green
    2000 corvette

    good job breaking into the 13s. the mph is great for really low 13s. what was your 60ft? once you get that down into the 2.0x area, you start seeing the lower ET.

    on the pcv valve thing. check the tiny piece of hose that goes from the pcv to the intake. touch underneath the hose. you might feel a rotted area or a hole there. it's the most common thing to happen on the ls1 cars. the hose rots.

  3. #3
    Member jmhvenom's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Cincinnati, OH
    Age
    32
    Posts
    823

    Silver
    2002 Z28

    I ran a 13.3 at 106 w/ a 2.3 60ft, in an A4 with bolts ons (cutout lid etc)....

  4. #4
    Member JattGunMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    cali
    Age
    31
    Posts
    130

    black
    2000 ss

    my 60' time was 2.396 i have a lid and a cutout are these ok numbers considering it was only my fourth run ever at a track..but im going back next week i was hoping for mid 13's though o well next time

  5. #5
    Member JattGunMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    cali
    Age
    31
    Posts
    130

    black
    2000 ss

    i ran a 13.864 sorry i thought i mentioned that..at 106.234

  6. #6
    Senior Member mrr23's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    orlando, fl
    Posts
    7,134

    dark bowling green
    2000 corvette

    you have good mph. once you lose that .4 in the 60ft, you'll see low 13s easy. for it being only your fourth run, good job. keep going and you'll get better.

  7. #7
    Member JattGunMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    cali
    Age
    31
    Posts
    130

    black
    2000 ss

    changed out the pcv valve and then used hose clamps to ensure tight seals..and she run like new compared to the old idleing at 1200 rpms and rising rpms when i put it nuetral..should this help me out at the 1/4 mile?

  8. #8
    Member JattGunMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    cali
    Age
    31
    Posts
    130

    black
    2000 ss

    it was the pcv but now i have the ls6 version anyways..problem turned out to be the tps sensor on the throttle

  9. #9
    Senior Member Zboner's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cincinnati/northern ky
    Age
    31
    Posts
    9,045

    Black
    99 SS

    if u aint hooking u aint bookin man.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •