Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 23 of 23

New HID issue

This is a discussion on New HID issue within the Appearance Section forums, part of the General Help category; I have no relays and 2 ebay kits in my TA fo 2 yrs ans one over 3yrs old in ...

  1. #21
    Auto Painter RyanJM's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Houston, TX

    1998 Trans Am

    I have no relays and 2 ebay kits in my TA fo 2 yrs ans one over 3yrs old in my trailblazer and none have relays and work great. Make sure the ballast is fastened down good and not banging around. When I put my new headlight motor in I took out the ballast and forgot to remount iit and after banging around for 5k miles it died but that was just tired installer error. Never had an issue before or since. I have more issue with factory parts than my hids. Stupid flipups and window motors. I wanna dam C6 or maybe a SS and just drive the TA during the day so I don't have to worry about motors. Windows up and AC cranked.
    1998 Trans Am 85k miles.
    Bolt ons, MS3 113LSA cam, Circle D Stall, Tune, Modified WS6 style hood, Full Suspension, 6000k HID's, Clear Side Markers w/ Leds, Led 3rd Brake Light and 18" AR Staggered Killer Wheels w/ BFG KDW NT's.- Weekend Toy/DD
    02 Trailblazer -Sold
    09 Ram 1500 CC - Sold
    09 Cobalt SS/TC - Sold
    13 ram 1500 LoneStar CC 4x4 - Magnaflow, K&N,and more to come-DD/Toy

  2. #22
    Join Date
    Oct 2009
    02 Z28

    ahhh you get what you pay for brother.. i got hid kits for lows,fogs.. soon ill get highs.. but never had any kind of issue. i recommend them to anybody whose looking to upgrade! plus their lifetime warranty is on point!

  3. #23
    Member cancam99ss's Avatar
    Join Date
    Apr 2010

    Navy Blue
    Chevrolet Camaro SS


    Quote Originally Posted by 1bad69maro View Post
    i have a 2002 camaro ss and was wondering if anyone has been able to hook up HIDs to the fog lamps of these cars.....any help would be great
    thanks in advance

    i have all my lights hooked up to my hids! so they turn on when i say so

    if only one light is coming on just turn them off and back on this usually works for me

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Clutch, or Transmission issue, not certain!!!?!?!
    By Twizz in forum Manual Transmission
    Replies: 2
    Last Post: 09-08-2009, 08:46 AM
  2. Question: hid fog lights
    By Siciliano15 in forum Appearance Section
    Replies: 0
    Last Post: 06-28-2009, 06:35 PM
  3. Help: Starting Issue
    By TA814 in forum General Help
    Replies: 8
    Last Post: 04-21-2009, 03:19 PM
  4. hptuners connection issue....
    By 0rion in forum Computer & Tuning
    Replies: 3
    Last Post: 10-01-2008, 10:32 AM
  5. HID H4 Bi-Xenon for the LT1 WS6, PICS
    By 96 SilverRam in forum Appearance Section
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2006, 10:10 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts