Results 1 to 12 of 12

Turn Signal confused

This is a discussion on Turn Signal confused within the Stereo and Electronics forums, part of the General Help category; Ok, its not really confused, but.. When i try the left side the left side lights up. but no flashing, ...

  1. #1
    Military Police FutureWS6's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    dallas
    Posts
    300

    Black
    1999 Trans Am

    Turn Signal confused

    Ok, its not really confused, but.. When i try the left side the left side lights up. but no flashing, same for right side. Hazards still work fine so no bulbs out. No clue to what it would be.

  2. #2
    Member Adam_94_T/A's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    112

    White
    1994 Pontiac T/A

    Quote Originally Posted by FutureWS6 View Post
    Ok, its not really confused, but.. When i try the left side the left side lights up. but no flashing, same for right side. Hazards still work fine so no bulbs out. No clue to what it would be.
    check your grounds just did it to mine had the same problem. Use a jumper to jump the ground to the bub socket.

  3. #3
    Military Police FutureWS6's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    dallas
    Posts
    300

    Black
    1999 Trans Am

    Quote Originally Posted by Adam_94_T/A View Post
    check your grounds just did it to mine had the same problem. Use a jumper to jump the ground to the bub socket.
    under the steering colom?

  4. #4
    Member Adam_94_T/A's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    112

    White
    1994 Pontiac T/A

    no pull the tail lights and check the ground wires running to the bulb and socket sometimes the ground wires come loose and it has a tacky ground. so it makes the lights stay solid while the turn signals are on either side.

  5. #5
    Consumer of kraut SiggyZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Tulsa
    Posts
    4,773

    Light Pewter Metallic
    y2k 8-cylinder catfish

    I have an issue with my signals blinking slower when the A/C is running. I just assume it's a power pull somewhere.

  6. #6
    Member Adam_94_T/A's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    112

    White
    1994 Pontiac T/A

    Quote Originally Posted by SiggyZ View Post
    I have an issue with my signals blinking slower when the A/C is running. I just assume it's a power pull somewhere.
    hmmmm never really had that kinda problem but sounds to be just that. if they work then they are fine lol

  7. #7
    Consumer of kraut SiggyZ's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Tulsa
    Posts
    4,773

    Light Pewter Metallic
    y2k 8-cylinder catfish

    I agree. Now, if they were doing this all the time, I'd probably put my money on the flashers going out. I had that happen once on a previous Camaro.

    Quote Originally Posted by Adam_94_T/A View Post
    hmmmm never really had that kinda problem but sounds to be just that. if they work then they are fine lol

  8. #8
    King 0f n00bz shady milkman's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Shepherd, Michigan
    Age
    29
    Posts
    11,775

    blacker than wesleysnipes
    98' trans am

    check your relay..look in your manual and find out where it is at exactly.

  9. #9
    King 0f n00bz shady milkman's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Shepherd, Michigan
    Age
    29
    Posts
    11,775

    blacker than wesleysnipes
    98' trans am

    Quote Originally Posted by FutureWS6 View Post
    Ok, its not really confused, but.. When i try the left side the left side lights up. but no flashing, same for right side. Hazards still work fine so no bulbs out. No clue to what it would be.
    also..your bulbs are dual filament ..

  10. #10
    Member Adam_94_T/A's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    112

    White
    1994 Pontiac T/A

    Quote Originally Posted by shady milkman View Post
    also..your bulbs are dual filament ..
    This is also true. The thing i noticed is when mine weren't ground out correctly the second filament wouldn't light. When i hooked my jumper to the wire and bulb socket it light and worked. Which led me to the conclusion that this was his problem. Also the signs were similar to what mine was doing. As for the relay that could be a possible source of the signals flashing slow then normal (Constant) or it could even be the flasher under the dash.

  11. #11
    Senior Member bigrondownhiller's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Orange County, NY
    Age
    42
    Posts
    2,674

    Black
    1996 Camaro Z28 vert

    First try the flasher. You could switch it with the hazard one and see if that fixes the problem. If not you have to start checking bulbs and sockets.

  12. #12
    Member Adam_94_T/A's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    112

    White
    1994 Pontiac T/A

    Quote Originally Posted by bigrondownhiller View Post
    First try the flasher. You could switch it with the hazard one and see if that fixes the problem. If not you have to start checking bulbs and sockets.
    There is only one flasher and it is located under the dash on drivers side which means there is no switching of a flasher. As for the relays a relay is either good or bad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Question: turn signal keeps going out.
    By dav-02ws6-m6 in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 02-02-2012, 03:19 AM
  2. Turn signal?
    By GrapeApeTA in forum General Help
    Replies: 15
    Last Post: 01-23-2011, 12:14 PM
  3. right turn signal
    By bgon99ss in forum Stereo and Electronics
    Replies: 18
    Last Post: 04-19-2010, 09:49 AM
  4. Help: help with turn signal
    By danmeksch in forum Camaro / SS
    Replies: 9
    Last Post: 01-19-2010, 03:25 PM
  5. Turn Signal Cam
    By shlby123 in forum Firebird / WS6
    Replies: 0
    Last Post: 03-20-2007, 02:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •