Results 1 to 7 of 7

stereo and window problem

This is a discussion on stereo and window problem within the Stereo and Electronics forums, part of the General Help category; alright so heres something ive never heard of before... i have a 98 z28and it has a lose connection somewhere...it ...

  1. #1
    Member AB'sLs1's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    lititz, PA
    Age
    27
    Posts
    228

    red
    1998 Z28

    stereo and window problem

    alright so heres something ive never heard of before... i have a 98 z28and it has a lose connection somewhere...it causes my head unit to shut off and when that happens my windows dont work!!!....so my question is can anyone give me any advice cuz i cant find this lose connection for the life of me... thanks guys

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Ossian, Indiana
    Posts
    149

    Pewter
    2001 Camaro SS--SOLD

    just shooting from the hip but does it happen when your working the windows? is so maybe its hitting one of the door speaker wires and grounding the system out.

  3. #3
    Member AB'sLs1's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    lititz, PA
    Age
    27
    Posts
    228

    red
    1998 Z28

    no its never happened while the windows where working.... im not much for electronics and i dont know what to do about this

  4. #4
    lmpounded SandmanWs7's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    8,028

    Silver
    2007 CTS-V

    Mine does that too. Do a search someone mentioned that there is a break in the soldering in the BCM module under your dash on the passanger side. All you need to do is heat the soder and make the connection again.

  5. #5
    lmpounded SandmanWs7's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    8,028

    Silver
    2007 CTS-V

    Here is the thread on ls1 that leads to a link at tech...
    electrical problem

  6. #6
    COTM July '09
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Annapolis, MD
    Posts
    1,111

    BLK/BLK w/CGM Stripes
    2010 Camaro 2SS/M6

    same issue I had, fixed it using that thread and it's gone! Only now the headunit has an issue and the LCD doesn't work until I hit it a couple times ... lol

  7. #7
    Member AB'sLs1's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    lititz, PA
    Age
    27
    Posts
    228

    red
    1998 Z28

    do u guys have pics of the bcm and the circuit that needs to be fixed? i tried the link and i could find any pics ... i guess i could figure it out once im in there but itd be nice to see a pic

    thanks guys

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Another window problem
    By Firebirdformula in forum Stereo and Electronics
    Replies: 4
    Last Post: 06-19-2010, 01:07 AM
  2. window problem
    By blackz28ls1 in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-03-2008, 08:43 AM
  3. Stereo Problem
    By axcellclan in forum Stereo and Electronics
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2007, 10:11 AM
  4. window problem
    By sgt0704 in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-30-2006, 02:59 PM
  5. Factory Stereo Problem
    By 96TAragtop in forum Stereo and Electronics
    Replies: 3
    Last Post: 09-02-2005, 08:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •