Results 1 to 2 of 2

odd electrical problem

This is a discussion on odd electrical problem within the Stereo and Electronics forums, part of the General Help category; I just got my car out of storage a week ago. when the car did not start yesterday I assumed ...

  1. #1
    rapter34
    Guest

    odd electrical problem

    I just got my car out of storage a week ago. when the car did not start yesterday I assumed that my battery was dead from the winter. got that check the battery was fine. today I was driving and all of a sudden all the lights start flashing on and off and my speedo and tach go to 0. I then think its my alternator so I tighten the idler pulley. I go out driving everything is going fine than it happened again. it seems to be random when it happens and I really don't know what is the problem. the car runs fine just all the lights on the dash go blank. what do you guys think it is. P.S. I took it out on another drive and so far so good but I have a feeling the problem did not go away.

  2. #2
    Life in the Fast lane sunsetorangess's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bragg NC
    Posts
    2,835

    Met. Sunset Orange
    01 SS

    check your cables and connections at the battery to ensure they are good and tight and free of corrison.
    J
    2001 SS, Its not the car its the Driver that matters....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Electrical Problem
    By Pewter WS-6 in forum Stereo and Electronics
    Replies: 10
    Last Post: 05-18-2010, 06:27 PM
  2. Electrical Problem NEED HELP!!
    By camarostripes96 in forum Stereo and Electronics
    Replies: 3
    Last Post: 04-25-2008, 04:55 PM
  3. Help: Electrical Problem
    By tiny47 in forum Stereo and Electronics
    Replies: 3
    Last Post: 04-19-2008, 12:14 PM
  4. Electrical/charging problem problem
    By jchcomputers in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-23-2007, 06:59 AM
  5. Electrical problem??
    By z28tito in forum New Member Introductions
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2006, 08:23 AM

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •