Results 1 to 2 of 2

monsoon amp messed up?

This is a discussion on monsoon amp messed up? within the Stereo and Electronics forums, part of the General Help category; with either the stock h/u or my pioneer h/u when i have the radio on i can hera ticking that ...

  1. #1
    Member SLP02SS's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Warren, Oh.
    Age
    33
    Posts
    327

    02 Camaro SS S.O.M.
    07 Trailblazer SS AWD

    monsoon amp messed up?

    with either the stock h/u or my pioneer h/u when i have the radio on i can hera ticking that goes with the rpms when the motors on and gets faster the faster the rpms get.

    also the left rear speaker dosnt work but the right one does if you take the left one off the right one stops working, if u plug a different speaker in the left it still doesnt work but the right one will come back on, is this just maybe the amp or is there a cut or short in one of the wires. i didnt want to go buy a monsoon amp off of ebay and it not work either and im not rewireing the whole car any ideas?

    02 som SS #4818 m6 all SLP options, cme, lt's, ory, e-cutout, lowered(slammed), Pro 5.0, 4:10s, boltons, 19" CCW 505A'S, 365rwhp 379ftlbs
    07 silverstone TBSS matching SS hood, cai, exhaust, HP tuners, DJM/Beltech, DAILY DRIVER

  2. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Chicagoland/Champaign
    Posts
    389

    Red
    '97 Z28 M6

    Quote Originally Posted by SLP02SS View Post

    also the left rear speaker dosnt work but the right one does if you take the left one off the right one stops working, if u plug a different speaker in the left it still doesnt work but the right one will come back on, is this just maybe the amp or is there a cut or short in one of the wires. i didnt want to go buy a monsoon amp off of ebay and it not work either and im not rewireing the whole car any ideas?
    that is VERY interesting....I didn't think there was any dependency but that would explain some things I've heard then -- like why everyone suddenly says they had BOTH sail panel speakers blow at once..

    for the noise-- check all wire (power/ground specifically) -- start with your HU / anything you touched, then move on to the Monsoon amp.. maybe even try a different HU ground first

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I think I messed up :(
    By david_viny in forum General Help
    Replies: 20
    Last Post: 07-24-2008, 02:51 PM
  2. Messed up day
    By speedracer25f in forum Firebird / WS6
    Replies: 6
    Last Post: 05-14-2008, 02:53 PM
  3. my car got messed with
    By transamdude99 in forum Firebird / WS6
    Replies: 27
    Last Post: 03-05-2008, 09:21 AM
  4. Ok so i Messed up:(
    By LS1SSZ28 in forum Showcar and Detailing
    Replies: 7
    Last Post: 11-26-2007, 12:04 PM
  5. i can't believe this, this is messed up.
    By 1fastcamarosss11 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 9
    Last Post: 11-30-2006, 04:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •