Results 1 to 8 of 8

light problems on 99 z28

This is a discussion on light problems on 99 z28 within the Stereo and Electronics forums, part of the General Help category; i just bought a z28 and my lights (all of them) flicker constantly. i know the guy that had the ...

  1. #1
    Junior Member Z28onTHErun's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    milwaukee
    Posts
    12

    silver
    99 z28

    Question light problems on 99 z28

    i just bought a z28 and my lights (all of them) flicker constantly. i know the guy that had the car before me had a stereo and speakers he took, and the radio is from a junk yard. if anyone has any ideas, i would appreciate your input.

  2. #2
    Something Diabolical... chuckie669's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    2,677
    2000 C5 Torch Red

    +1. That'd be great to find out. When I bought my car it did that (was real apparent at night) and I took it to the dealer to fix. They told me that was normal for the firebirds and he didn't know of anything to do. I figured it has to be a bad ground or something.

  3. #3
    Junior Member Z28onTHErun's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    milwaukee
    Posts
    12

    silver
    99 z28

    re: lights flicker

    Quote Originally Posted by chuckie669 View Post
    +1. That'd be great to find out. When I bought my car it did that (was real apparent at night) and I took it to the dealer to fix. They told me that was normal for the firebirds and he didn't know of anything to do. I figured it has to be a bad ground or something.
    At least im not alone. Does your volt gauge stutter a bit too? This is my first LS1 and the volt gauge is 3/4 of the way up usually, id guess around 15.5 volts. I checked grounds and wiring, now the only thng i can think of is that my voltage regulator inside the alternator is screwed up. No one has replied to me on Z28camaro.com either...AH!

  4. #4
    Member TOMASINO's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    downers grove
    Posts
    206

    white
    2000

    i think is ur alternator my does that everytime it gets wet from underside rain maybe a poddle even underspary car wash ls1 has the altrenator way low and is easier 2 get wet, im tryin 2 figure out how 2 cover it...

  5. #5
    Giant Dicks Car Club Zapper2003's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Millerton, PA
    Posts
    5,145

    2005 Ram
    1978 Firebird

    Mine flickers but only when I step on the brakes.

  6. #6
    ruff ruff rotwiler's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    WA State
    Age
    51
    Posts
    481

    LT's, 3400 stall, FIPK,CB
    2002 Z28

    Think it is pretty common, mine will flicker when the ac is on, and can hear a slight click at same time..I remember someone said what it was, but nothing to worry about unless it is a constant flickering and then maybe bad ground, alternator etc.

  7. #7
    I lika da Chevy's LETHALxLS1's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    USA
    Posts
    5,329

    BLACK
    Z/28 LS1

    Quote Originally Posted by rotwiler View Post
    Think it is pretty common, mine will flicker when the ac is on, and can hear a slight click at same time..I remember someone said what it was, but nothing to worry about unless it is a constant flickering and then maybe bad ground, alternator etc.
    That click you hear is the compressor clicking on. It probably gets a little dimmer when it clicks on.

  8. #8
    Something Diabolical... chuckie669's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    2,677
    2000 C5 Torch Red

    Quote Originally Posted by Z28onTHErun View Post
    At least im not alone. Does your volt gauge stutter a bit too? This is my first LS1 and the volt gauge is 3/4 of the way up usually, id guess around 15.5 volts. I checked grounds and wiring, now the only thng i can think of is that my voltage regulator inside the alternator is screwed up. No one has replied to me on Z28camaro.com either...AH!
    My gauge dances ever soo slightly. Again, I had pointed it out to the dealer and he said it was normal. Not sure how that's normal, but sigh....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: led light problems
    By ws6shine in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 02-28-2015, 03:25 PM
  2. Question: tail light problems!
    By Mickyboyd in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-2015, 12:16 PM
  3. Fog Light Moisture Problems
    By stockwellsm in forum Stereo and Electronics
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2008, 10:45 PM
  4. xenon light problems?
    By scorpiansniper in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2007, 05:09 PM
  5. Warning Light Problems
    By skeeter5386 in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-2007, 12:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •