Results 1 to 5 of 5

Instrument panel going crazy!

This is a discussion on Instrument panel going crazy! within the Stereo and Electronics forums, part of the General Help category; Ok so I was driving down the road and hit a bump and the LOW TRAC light came on for ...

  1. #1
    Junior Member BLACK02WS6's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Damascus, MD
    Age
    32
    Posts
    69

    Black
    2002 Trans Am WS6

    Instrument panel going crazy!

    Ok so I was driving down the road and hit a bump and the LOW TRAC light came on for a little, and it usually goes off after about 5 seconds. Well it stayed on, then my BRAKE light came on as well as my TCS OFF light, and my ABS INOP light.... So I pull off at the next street and turn the car off, wait a minute and turn it back on, it was fine after that, but I am wondering what could have caused that???

  2. #2
    Member 99WS6MAN's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    TX
    Posts
    309

    Red
    99 Pontiac WS.6 Trans Am

    Quote Originally Posted by BLACK02WS6
    Ok so I was driving down the road and hit a bump and the LOW TRAC light came on for a little, and it usually goes off after about 5 seconds. Well it stayed on, then my BRAKE light came on as well as my TCS OFF light, and my ABS INOP light.... So I pull off at the next street and turn the car off, wait a minute and turn it back on, it was fine after that, but I am wondering what could have caused that???
    I think cars are alott like computers ... they tend to do what they want sometimes ... Ive never had that happen to me .. maybe she was sensing something up the road and this kept you out of harms way ... I belive in " Everything happens for a reason" Code ... just my two cents ...
    99 WS6 Trans AM
    Hurst Shifter
    Aftermarket Throttle Body
    KN Air Filter
    Strut Tower Brace
    Z06 Rims

  3. #3
    tattoo artist,esquire sic2001's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Huntington Beach, California
    Age
    48
    Posts
    416

    navy blue metallic
    2001 trans am

    did you ever find out what this was?My car ia doing the exact same thing right now.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    I'd check the traction control sensors at the wheels to make sure they're plugged in tight.

  5. #5
    tattoo artist,esquire sic2001's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Huntington Beach, California
    Age
    48
    Posts
    416

    navy blue metallic
    2001 trans am

    figured it out, it was the foglamp wire in front of the radiator. There is a connection there that can get corroded. I just cut ot and used a wire connector and BAM no more lights.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Instrument panel bulbs
    By cruzincamaro in forum Stereo and Electronics
    Replies: 2
    Last Post: 07-16-2012, 12:09 AM
  2. Question: Im looking for this instrument panel please help
    By flyinpastu in forum Appearance Section
    Replies: 3
    Last Post: 06-13-2012, 05:08 PM
  3. Instrument Panel Not Working Right
    By dgenerate210 in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2010, 04:56 PM
  4. Corvette Gauge Clusters - Instrument Panel Dilemma
    By Ed Blown Vert in forum Corvette
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2010, 10:10 PM
  5. '99 Camero LS1 instrument panel help
    By Roseracing in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-17-2006, 09:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •