Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 25 of 25

Gauge Cluster question

This is a discussion on Gauge Cluster question within the Stereo and Electronics forums, part of the General Help category; Anyone know why the mileage on the cluster does not show. The rest of the cluster seems fine...

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    St Louis, MO
    Posts
    3

    Silver
    1998 Trans Am

    Anyone know why the mileage on the cluster does not show. The rest of the cluster seems fine

  2. #22
    Senior Member JayTA98's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    3,351

    Mean Black
    1998 Trans Am

    Quote Originally Posted by Rons 98 View Post
    Anyone know why the mileage on the cluster does not show. The rest of the cluster seems fine
    maybe the display is bad? does the background light up when you turn on the lights?

  3. #23
    Junior Member supercharged666's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    90

    Black
    1998 & 1999 Trans Am

    Does anyone know if a 98 TA cluster will work in a 99 TA? I think their are a few differences between clusters of those years?

  4. #24
    Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Urbandale, IA
    Posts
    149

    Red
    2002 Trans Am WS6 (M6)

    The 98 clusters are different than the 99-02 clusters. There are differences that cause issues but I can't remember what they are and mine's a 2002 so I know I needed to avoid the 98 clusters when I bought a spare several years ago. There should be a lot of information posted about the differences but you'll have to search for it either on this site or other sites.

  5. #25
    Junior Member supercharged666's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    90

    Black
    1998 & 1999 Trans Am

    Yeah that's what I kinda figured. Their are a bunch of differences between the 98 and 99-02 T/A's. Seems like everything in the 99-02's can be swapped to one another but not the 98. My 98 got hit and totalled out. Bought it back got a ton of good parts, just can't use them on my new 99 now.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. temp gauge isnt working and dash cluster question
    By laserredgt in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-06-2010, 07:09 PM
  2. Question about gauge cluster...
    By Brad(WS/Z0.6) in forum Firebird / WS6
    Replies: 18
    Last Post: 01-18-2009, 07:03 PM
  3. wtb 98 gauge cluster for t/a
    By outtacontrol750 in forum Parts Wanted / Trade
    Replies: 9
    Last Post: 08-08-2008, 08:26 AM
  4. Gauge cluster.
    By 20WS601 in forum General Help
    Replies: 11
    Last Post: 01-08-2008, 08:57 AM
  5. What SS gauge cluster is this ?
    By jclm24v in forum Camaro / SS
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-2006, 09:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •