Results 1 to 5 of 5

fittment problems?

This is a discussion on fittment problems? within the Stereo and Electronics forums, part of the General Help category; Does anybody else have the problem of having the 6 1/2" speakers not fit properly on the rear seat side ...

  1. #1
    I Drive A 95' AfterYou's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Granbury, Texas

    01' Firebird Pewter
    98' Trans Am Black

    fittment problems?

    Does anybody else have the problem of having the 6 1/2" speakers not fit properly on the rear seat side panel speakers? I just got a pair of Sony's and the screw holes arent wide enough, Same with some mtx speakers I had

  2. #2
    Senior Member tatertot91's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Coral Springs, Fl

    Sunset Orange Metalic
    2001 Camaro SS

    Never had an issue with mine
    Got any pictures of this
    Last edited by tatertot91; 06-09-2011 at 11:39 AM.

  3. #3
    Member ls1ws6ben's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    west monroe, la

    1998 Trans Am

    my memphis 6 1/2s wouldnt line up with the stock holes.. had to make a mounting bracket to fit mine.. but it worked out fine

  4. #4
    Senior Member bigrondownhiller's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Westchester, NY

    1996 Camaro Z28 vert

    The rear speakers are actually 6 3/4. Most speakers come with adaptors to make a 6 1/2 fit. Some are compatible with both sizes. If they fit the hole you could just drill new holes for the screws.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Farmingdale, NY

    1998 Pontiac Trans Am WS6

    Just had a problem putting Infinity 62.9i's in the rear. I couldn't use the existing screws and mounting hardware. I was able to use the hardware which came with the infiinity's though...I'm finding every speaker in this car is a PITA to replace...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. At what miles do you guys start gettin problems?
    By GottaHaveLS1 in forum General Help
    Replies: 27
    Last Post: 04-30-2007, 09:33 PM
  2. Problems anyone??
    By lv_3600 in forum Camaro / SS
    Replies: 24
    Last Post: 02-18-2007, 07:11 PM
  3. 3 Problems........3 Solutions.
    By FSANE in forum Almost Anything Goes
    Replies: 9
    Last Post: 01-30-2007, 08:18 PM
  4. Cold Start problems?
    By SteveCZ28 in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-16-2006, 06:54 AM
  5. AC Problems!!!
    By 79JON in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-19-2006, 12:09 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts