Results 1 to 2 of 2

Did I wire correctly?

This is a discussion on Did I wire correctly? within the Stereo and Electronics forums, part of the General Help category; Rear side panel back seat speakers did not have a harness adapter and no diagram. They had two BIG spade ...

  1. #1
    Impwnded Smkn_TA's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Davenport, Iowa
    Age
    29
    Posts
    1,977

    Bright Red
    1999 Trans Am Ws6

    Did I wire correctly?

    Rear side panel back seat speakers did not have a harness adapter and no diagram. They had two BIG spade connecters and two LITTLE connectors. I put both black wires on big connectors and both red wires on little connectors. It is working but I can't help but think it might not be full powah!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    pompano florida
    Posts
    83

    1968 Cutlass 350 auto red
    2000 z-28 6 spd. White

    Nah its fine thats whhat I did and its good

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: How to Correctly Apply Polish
    By 98BlackMambaWS6 in forum Showcar and Detailing
    Replies: 17
    Last Post: 08-30-2012, 12:19 AM
  2. transmission and computer not communicating correctly
    By bvar20 in forum Computer & Tuning
    Replies: 3
    Last Post: 05-04-2012, 07:35 AM
  3. How will a engine act if not balanced correctly?
    By Street Fighter in forum Internal Engine
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2011, 05:27 PM
  4. doing a rear axle fluid change correctly
    By 02transamce in forum Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 02-04-2009, 10:59 PM
  5. how do you install a auto meter in 2001 SS correctly?
    By PAT-LS101 in forum General Help
    Replies: 8
    Last Post: 01-15-2007, 04:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •