Results 1 to 4 of 4

Cruise and Rear window defogger issues

This is a discussion on Cruise and Rear window defogger issues within the Stereo and Electronics forums, part of the General Help category; Hi all, its been awhile since I was on, but I pulled the car out of storage last week and ...

  1. #1
    Member lsgunner28's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Johnstown Pa.
    Posts
    237

    Medium Red Metallic
    2000 Camaro Z28

    Cruise and Rear window defogger issues

    Hi all,
    its been awhile since I was on, but I pulled the car out of storage last week and my cruise and rear window defogger no longer work. I replaced the transmission speed sensor but no luck. I cant find any bad fuses either. Any ideas?
    thanks, Steve
    2000 Z28 M6 125,XXX: SLP lid, K&N, 10.4mm Taylor plug wires, Frost Tune, P&P TB, NGK Iridium plugs, Magnaflow Cat back, BMR SFC's and tower brace, TSP LT's and ORY, LS6 intake, MAC Girdle, UMI LCA's and Panhard, LS7 Clutch Kit, so far..

  2. #2
    Electrical Engineer KMdef9's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North of the Motorcity
    Posts
    2,611

    Custom Swirly Black
    2001 WS6 M6

    Relays could be out too.

  3. #3
    Member lsgunner28's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Johnstown Pa.
    Posts
    237

    Medium Red Metallic
    2000 Camaro Z28

    Is there a good way to check them instead of buy a new one and see?

  4. #4
    Electrical Engineer KMdef9's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North of the Motorcity
    Posts
    2,611

    Custom Swirly Black
    2001 WS6 M6

    You could swap it for 1 that is exactly like it, there are several there I'm just not sure which 1 will match up exactly off the top of my head. Make sure it has the same number of pins.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. rear window froster ? wire on the rear window
    By twozs in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2012, 09:32 AM
  2. Help: Camaro Rear Defogger
    By iceblade10 in forum Stereo and Electronics
    Replies: 8
    Last Post: 11-03-2010, 03:36 PM
  3. Rear defogger not working
    By Johns00Z28 in forum General Help
    Replies: 9
    Last Post: 10-04-2007, 07:02 PM
  4. Rear window defogger?
    By Hot Rod SS in forum General Help
    Replies: 10
    Last Post: 12-28-2006, 04:19 AM
  5. window issues
    By Trans Am 020182 in forum Stereo and Electronics
    Replies: 9
    Last Post: 09-13-2006, 12:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •