Results 1 to 4 of 4

alarm stopped working

This is a discussion on alarm stopped working within the Stereo and Electronics forums, part of the General Help category; hi i need help with my alarm on my denali. it was working perfectly fine untill i dropped the remote. ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    denver, co
    Age
    30
    Posts
    10

    black
    00 denali, 99 camaro ss

    alarm stopped working

    hi i need help with my alarm on my denali. it was working perfectly fine untill i dropped the remote. i opened the remote to see if something was broken but it seemed just fine the led still lights up when i push a button. it just does not unlock or lock or nothin. by the way it is an after market alarm and the same thing happend with my other remote. droped it stoped working but the led still lights up perfectly. anybody know why this is happeneing. Thanks
    -Ivan

  2. #2
    Senior Member Orcus79's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Canada
    Age
    38
    Posts
    1,346

    black
    2002 WS6

    its possible that the memorie was wiped and you have to reprograme it. My cell will do the same thing if i drop it, I lose my entire phone book.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    denver, co
    Age
    30
    Posts
    10

    black
    00 denali, 99 camaro ss

    yeah thats what my frined told me too but i have no clue how to do that??

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    denver, co
    Age
    30
    Posts
    10

    black
    00 denali, 99 camaro ss

    i have found a way to reprgam my alarm but i cant get me remotes to reprogram the alrm makes the nosie to let me know its ready to reprogram but i dont know what buttons to press on my remote or how long to hold them. my remote has a lock unlock button a trunk unlock and a start up button.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: HELP!!! ABS and ASR Stopped Working!!!
    By NastySS in forum General Help
    Replies: 23
    Last Post: 06-14-2012, 06:52 AM
  2. Help: My A/C stopped working WHILE DRIVING.....HELP!!!
    By NastySS in forum General Help
    Replies: 25
    Last Post: 06-13-2012, 05:45 PM
  3. All my seatbelts stopped working, WTF??
    By UKRAMAIR in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-30-2009, 09:49 AM
  4. Horn stopped working?
    By bgable in forum Firebird / WS6
    Replies: 13
    Last Post: 09-24-2007, 03:35 PM
  5. All-Light Mod Stopped Working
    By '99 SLP#24 in forum General Help
    Replies: 9
    Last Post: 11-10-2005, 02:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •