Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 22 of 22

Weird Problem- Sarge or anyone HELP!!!

This is a discussion on Weird Problem- Sarge or anyone HELP!!! within the GTO forums, part of the Vehicle Specific category; Had the misfire thing happen again the other day. When it happened I pulled over.. Opend the hood and started ...

  1. #21
    Drive it like u stole it! newguy WS6's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Charlotte, NC
    Age
    44
    Posts
    141

    Black
    06' GTO

    Another Update

    Had the misfire thing happen again the other day. When it happened I pulled over.. Opend the hood and started looking. The harness that attaches to the No 2 Cylinder Coil was where I started looking as I was wiggling it going back towards the firewall it cleared up. When I wiggled it again it started misfiring again. So for the time being Im assuming that the wires/ harness for the #2 Cyliner is got a break in it or is bad.. I have got it where it will not move now and have not had anymore problems.. Matter of fact car seems to run even better.

    What I have not had time to look into is can I replace that wire/ harness or will I need to get the entire set up for all 8 cylinders..

    hope this makes sense aany advise would be appreciated.

    Im fed up with my dealer.. and since I have found the problem I feel most comfortable fixing it too...

    Thanks
    Steve

  2. #22
    rednari
    Guest
    Do not let the dealer off that easy. Return the car to him and show him the problem. Then if you are not satisfied with the response, file a complaint with the regional rep and thereafter fix the car yourself. Tell the regional rep what was wrong and that you had to fix it yourself because it was beyond the dealer's comprehension or ambition. The GM rep should reimpurse you for the repair. Red

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Another Weird Problem...
    By Shudson105 in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 06-12-2012, 03:13 PM
  2. 99 t/a weird problem.
    By 1 RedHot TransAm in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 06-21-2010, 06:43 PM
  3. weird problem!
    By barryz in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-24-2009, 12:14 PM
  4. Need a little help here weird problem
    By 98Roadster6speed in forum Corvette
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2005, 04:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •