Results 1 to 4 of 4

need help please

This is a discussion on need help please within the GTO forums, part of the Vehicle Specific category; i have a 2004 gto A4 w/32000 miles it ran great all day and all of a sudden i did ...

  1. #1
    n2ogto 1fastgto's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Fort Worth, TX
    Posts
    114

    red
    2004 Pontiac GTO

    need help please

    i have a 2004 gto A4 w/32000 miles it ran great all day and all of a sudden i did not have 1st or 4th gear. it would take off in 2nd and go to third but would not lock up. I stopped and checked the trans fluid and it was topped off and didnt smell burned. turned the car off then back on and 1st and 4th were back and it locked up, what could this be? please help has anyone had this problem?

  2. #2
    Senior Member bills98ta's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    St Thomas, PA
    Posts
    5,047

    White
    1998 Trans Am

    Hopefully you are still covered by warrenty... That sound strange and every-thing is electronic... Even if it keeps shifting good, I would still report it before the warrenty runs out. Good Luck.

  3. #3
    n2ogto 1fastgto's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Fort Worth, TX
    Posts
    114

    red
    2004 Pontiac GTO

    no more warrenty, so could use any kind of help before i go broke.

  4. #4
    Nitrous Tuner LS2Tuner's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    WestCoast AZ-CALI
    Posts
    4,763

    Silver
    05 Goat SMASHED

    It sounds like it's in limp mode.
    Your check engine light is on also right?
    Don't be afraid of the bottle!!! Be afraid of your tune!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •