Results 1 to 8 of 8

FAN

This is a discussion on FAN within the GTO forums, part of the Vehicle Specific category; ok last night when i turned off my car i noticed that my fans stayed on... And this morning my ...

  1. #1
    Member pmolina0436's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Texas
    Posts
    528

    Black
    2004 GTO

    FAN

    ok last night when i turned off my car i noticed that my fans stayed on... And this morning my battery was drained...does anyone have this same problem?? i turn off my car and the fans stay on till the battery dies..any ides what it could be?? Also is there like a switch were i can turn it off while my car is off so my battery wont mess up..thanks..

  2. #2
    Smiles for 9.5 Years cammed goat's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Paterson/Ridgewood, NJ
    Posts
    11,474

    Phantom Black Metallic
    2004 GTO M6

    You might have a faulty relay. Or, you may have a worn ignition lock cylinder which leaves the power on, but you can take the key out of the ignition resulting in a dead battery.

  3. #3
    Junior Member MNGTO's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    58

    Black
    2004 GTO

    Your relay is most likely sticking. I had the same problem with mine.

  4. #4
    Member pmolina0436's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Texas
    Posts
    528

    Black
    2004 GTO

    thanks ill check the relay today after work..I doubt its the ignition though..i hope its the relay and nothing else big..where is the relay for the fan?

  5. #5
    Grand Imperial Wizard Sarge's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Texas Department of Corrections
    Posts
    18,129
    Retired Outlaw Sum Bitch

    Lemme see...it is in the fuse box on the passenger side front fender well I believe...

  6. #6
    Smiles for 9.5 Years cammed goat's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Paterson/Ridgewood, NJ
    Posts
    11,474

    Phantom Black Metallic
    2004 GTO M6

    Hopefully everything will be resolved soon. Good luck.

  7. #7
    Member pmolina0436's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Texas
    Posts
    528

    Black
    2004 GTO

    oooo...well it was just a loose relay...i checked them ..and inoticed that one just unhooked easily..and the other i need a tool to pull it out...so i just hooked it right back on..make sure it was tighted...and bammm...everything worked fine..

    thanks god it wasnt anything big...didnt have any money to fix since the holidays...

  8. #8
    Smiles for 9.5 Years cammed goat's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Paterson/Ridgewood, NJ
    Posts
    11,474

    Phantom Black Metallic
    2004 GTO M6

    Good to hear.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •