Results 1 to 9 of 9

lost to a stock SS!?

This is a discussion on lost to a stock SS!? within the Kill Stories forums, part of the Racing Forums category; hey guys this happened a while ago on the last day before the TA went in the garage for the ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    chicago
    Age
    34
    Posts
    22

    white
    98 trans am

    lost to a stock SS!?

    hey guys this happened a while ago on the last day before the TA went in the garage for the winter. A newer 02 SS pulls up at a light. driver says its stock except for an exhaust and its A4. Car was loud but had no cam lope to it. i let him get the jump first though. we went from about a 25 roll to 110 and i was at his back bumper the whole way couldnt pull at all. How is this possible? I know i need new bearings in the rear end bad, been about 3months like that. And the MAF is reading wrong hopefully due to over oiling kn filter. You guys think he was lying or are theese two parts hurting my cars performance that bad?

  2. #2
    Senior Member Zboner's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cincinnati/northern ky
    Age
    31
    Posts
    9,045

    Black
    99 SS

    maybe he had a stall?

  3. #3
    camaro_ss_97_
    Guest
    what mods do you have?

  4. #4
    your parts guy!!! 1fastcamarosss11's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cleveland ohio
    Posts
    11,376

    trans am 00 ws6
    1998 camaro ss vert

    you said it all, your car was having problems. leave it at that and get it fixed. then race again. thanks jeremy

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    chicago
    Age
    34
    Posts
    22

    white
    98 trans am

    sorry i thought the sig would work
    cam, stall ,headers, dynoed at 360rwhp and 361rwtq

  6. #6
    Senior Member Street Lethal's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Old Bridge "Raceway Park" N.J.
    Posts
    1,249
    2009 Corvette ZO6

    Quote Originally Posted by badata
    sorry i thought the sig would work
    cam, stall ,headers, dynoed at 360rwhp and 361rwtq
    You should have easily walked away from him. Either that, or the guy is not sharing 'everything' with you...

  7. #7
    Member 01mmmz28's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Hubert, NC
    Age
    42
    Posts
    140

    maroon
    2001 Z28

    he coulda had a small shot-o-juice........????

  8. #8
    Senior Member SeVeReDiStOrTiOn's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Roseville, CA
    Posts
    8,164

    05 Wrangler
    00 Z28 sold :-(

    Quote Originally Posted by badata
    sorry i thought the sig would work
    cam, stall ,headers, dynoed at 360rwhp and 361rwtq
    Sounds like you need a bigger cam and a tune He was also probably omitting some mods

  9. #9
    Impounded MikeSomething's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Old Bridge, NJ
    Age
    37
    Posts
    1,420

    Pewter Metallic
    '00 Z/28

    '02 SS? Probably had a tune and a stall converter...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: Lost 1-4 on my A4???
    By seth_12 in forum Automatic Transmission
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-2011, 05:28 AM
  2. lost
    By txoutlaw69 in forum Firebird / WS6
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2009, 12:12 PM
  3. LOST
    By Blown Interceptor in forum Almost Anything Goes
    Replies: 13
    Last Post: 01-22-2009, 04:12 PM
  4. What to do if stock tune is lost?
    By rajohns in forum Computer & Tuning
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2007, 01:59 AM
  5. just lost to stock 04 civic
    By larryndog in forum Kill Stories
    Replies: 12
    Last Post: 08-03-2006, 06:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •