Results 1 to 2 of 2

What am I missing?

This is a discussion on What am I missing? within the Request and Feedback forums, part of the Site Feedback / Administrative Requests category; Why is my signature only showing up when you look at my profile instead of on my posts? I called ...

  1. #1
    Senior Member slims00ls1z28's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    TN
    Posts
    1,212

    2005 GTO M6 Black
    2000 Z28 A4 Red

    What am I missing?

    Why is my signature only showing up when you look at my profile instead of on my posts? I called myself going over the options yet still cannot figure it out what am I missing?

  2. #2
    Just me Y2KPewterSS's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Broken Arrow, OK
    Age
    43
    Posts
    23,353

    Pewter metallic
    2000 Camaro SS

    Look for the box called "Additional options" that is located under "Submit Reply". In the additional options you should see a box called "Miscellaneous options" and in that box there is an option called "show your signature". You need to click that box so a checkmark appears inside the box. Then when you submit the reply your sig should show in that particular post.

    The sig option is set to allow you to post your sig once per page, per thread. Once you have posted your sig on the first page of a thread, you would have to wait until page 2 started of the same thread to post your sig again. Hope this helps.
    CCW SP 500s 18x10 275/35 18x11 295/35
    SLP CME with GMMG style catback
    Painted manta stripe

    Quote Originally Posted by konigandy6 View Post
    I'd rather be bi than full homo!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. need help??? ls1 missing
    By ozmossis in forum LT1
    Replies: 1
    Last Post: 11-08-2010, 07:58 PM
  2. Missing Cat
    By SteveCZ28 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 7
    Last Post: 09-02-2010, 02:18 AM
  3. Missing ?
    By 97txaggie in forum General Help
    Replies: 10
    Last Post: 06-18-2010, 05:36 PM
  4. Am I missing something here?
    By 28Marcos in forum Automatic Transmission
    Replies: 8
    Last Post: 01-27-2010, 06:51 PM
  5. Missing Something?????
    By predator506 in forum Camaro / SS
    Replies: 18
    Last Post: 11-07-2007, 02:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •