Results 1 to 5 of 5

Weird Problem

This is a discussion on Weird Problem within the LT1 forums, part of the Vehicle Specific category; This is really strange, my 93ta has a horn that honks without touching it. It seems to do it when ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Arizona
    Posts
    36

    Green&Teal
    1993TA 1998Z28

    Weird Problem

    This is really strange, my 93ta has a horn that honks without touching it. It seems to do it when I'm pulling out of a driveway or something. It doesn't stay on it just honks once and no I'm not hitting it.

  2. #2
    Feels so good BadBlueBird*'s Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Ga
    Age
    35
    Posts
    3,184

    LeMans
    2005 Corvette 2005 GTO

    Just wave everytime it honks, that way nobody thinks your being an asshole

    Have you checked the wires? Shortage and when you turn the wheel it honks?!

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    SoCal
    Age
    40
    Posts
    83

    Mag Red
    '98 C5

    theres a brass/copper ring behind the steering wheel that touches a brass "finger" thats on the steering wheel side. Quite possibly that tab has weakened over the years and sometimes makes contact on certain high spots when you turn the wheel.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Arizona
    Posts
    36

    Green&Teal
    1993TA 1998Z28

    Smile

    Thanks for the info, of course it hasn't done it in a few days. I've been looking for an LS1 car and I've found a nice Z28 in Ca. My buddy is going to go check it out tomorrow. It's a 1998 original owner car with 33k on it. It's Teal with most of the options. I'll let ya know what happens.

  5. #5
    1BADLT1
    Guest
    Sounds like a loose wire or a bad connection, perhaps some how its being shorted to ground.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Weird Problem?
    By ADICECCA21 in forum Firebird / WS6
    Replies: 11
    Last Post: 05-07-2012, 05:36 AM
  2. Weird problem I've never had before...
    By SajoR in forum Camaro / SS
    Replies: 5
    Last Post: 05-25-2009, 09:33 PM
  3. weird problem!
    By barryz in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 05-24-2009, 12:14 PM
  4. Help: Weird problem
    By Frankthetank in forum General Help
    Replies: 18
    Last Post: 08-04-2008, 11:26 PM
  5. Need a little help here weird problem
    By 98Roadster6speed in forum Corvette
    Replies: 3
    Last Post: 09-29-2005, 04:35 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •