Results 1 to 4 of 4

radiator mount?

This is a discussion on radiator mount? within the LT1 forums, part of the Vehicle Specific category; i have had my radiator out of the car since november and i'm just getting it back in. i left ...

  1. #1
    Member krese's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Brewerton, New York
    Age
    42
    Posts
    544

    silver
    1996 Trans AM WS6

    radiator mount?

    i have had my radiator out of the car since november and i'm just getting it back in. i left out my ac condenser since my compressor died. i have the radiator in place with the fan and shroud over the top but it feels rather loose because i'm able to slide it up and down a bit. it won't come out of it's slot but i can see it making noise when i hit bumps.... is it like this because the condenser is not in place or just because it's empty??? did i forget bolts on the bottom or something (i doubt it cause i remember it just slid out)

    i hope that once i get coolant in there it will not move.....

  2. #2
    someday joejenkinsglass's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Iowa
    Age
    40
    Posts
    1,120

    green
    98 formula

    make sure the rubber isolators are in.

  3. #3
    Member krese's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Brewerton, New York
    Age
    42
    Posts
    544

    silver
    1996 Trans AM WS6

    Quote Originally Posted by joejenkinsglass View Post
    make sure the rubber isolators are in.
    i saw there is only one on the driver side... i take it there should be two on the bottom? one on each side??

  4. #4
    someday joejenkinsglass's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Iowa
    Age
    40
    Posts
    1,120

    green
    98 formula

    yes and 2 at the top

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: Boiling sound at radiator, radiator cap blowin off
    By lanprat in forum External Engine
    Replies: 7
    Last Post: 08-05-2012, 05:29 PM
  2. UMI Torque Arm Mount (Tunnel Mount)
    By Z28boy2000 in forum Parts For Sale / Trade
    Replies: 2
    Last Post: 01-15-2011, 04:28 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 04-03-2007, 10:20 AM
  4. Need a good T56 (LS1) Stock Tranny mount & Torque arm mount..
    By 1slosnake in forum Parts Wanted / Trade
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2006, 04:04 PM
  5. Need a good T56 (LS1) Stock Tranny mount & Torque arm mount..
    By 1slosnake in forum Parts Wanted / Trade
    Replies: 1
    Last Post: 06-13-2006, 06:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •