Results 1 to 3 of 3

P0300

This is a discussion on P0300 within the LT1 forums, part of the Vehicle Specific category; Car is a '96 Z28, I just got the distributor back from MSD about 6 weeks ago (failed optical sensor) ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Lakewood, CO
    Age
    34
    Posts
    12
    1996 Z28

    P0300

    Car is a '96 Z28, I just got the distributor back from MSD about 6 weeks ago (failed optical sensor) and put everything back together and everything was good.

    I was out of town last week and when I came back the car stumbles and misfires like crazy, almost undriveable. At idle it will either idle at ~1700 or it will almost die and the IAC will constantly have to keep the motor alive.

    Car shows P0300 which is random misfire and it briefly showed P0134 which is Oxygen 02 Sensor Circuit No Activity Detected (Bank I Sensor 1) (I cleared that and it hasn't come back, caused by the severe misfire maybe?). I haven't been driving the car much so no clue if P0134 will come back.

    Any clues? It would be a big PITA to have to pull the distributor again, it has worked perfectly since I put it back in. This isn't a small miss at speed or anything, its bad enough that the car isn't really driveable.

    I haven't pulled any plugs but they are relatively new, as are the plug wires and I just replaced the fuel filter.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Lakewood, CO
    Age
    34
    Posts
    12
    1996 Z28

    No ideas?

  3. #3
    BANGIN GEARS>STAB N STEER BLK2KSS's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Jacksonville FL
    Age
    34
    Posts
    855

    TRIPLE BLACK
    2000 CAMARO SS M6 #2100

    yikes... to start i would just check everything over like plugs, wires, ect. make sure everything is still connected ok. When was the last time you changed the plugs?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. p0300, ruh roh!
    By cheezus in forum External Engine
    Replies: 65
    Last Post: 10-27-2015, 06:43 PM
  2. P0300 on Highway cruise
    By redbird555 in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-02-2011, 08:15 AM
  3. P0300 Code - HELP
    By oldguy in forum GM Trucks
    Replies: 1
    Last Post: 09-05-2007, 06:33 PM
  4. code P0300
    By neverlate in forum External Engine
    Replies: 9
    Last Post: 06-04-2006, 07:58 AM
  5. Need help with P0300 misfire
    By Doc99SS in forum Computer & Tuning
    Replies: 2
    Last Post: 10-24-2005, 08:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •