Results 1 to 9 of 9

Chugging problem...

This is a discussion on Chugging problem... within the LT1 forums, part of the Vehicle Specific category; When the motors freshly started and its colder out, the car bucks pretty bad from 1,000-1,500 rpm and then is ...

  1. #1

    Chugging problem...

    When the motors freshly started and its colder out, the car bucks pretty bad from 1,000-1,500 rpm and then is fine not 2 minutes later. Happens in the morning when I start up and drive down my street to go to work/school. Doesnt matter what gear but i dont get out of 1st or 2nd until i get to the major road and by then its gone. Any ideas?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Martinsville, VA
    Age
    40
    Posts
    365
    1994 25th Anniversary T/A

    Is it hard to start also? If so I have the same problem, and I can't figure it out. If you let it run a few minutes before you drive it it seems to help.

  3. #3
    Senior Member bigrondownhiller's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Orange County, NY
    Age
    42
    Posts
    2,674

    Black
    1996 Camaro Z28 vert

    what about later in the day, after has sat a couple of hours?

  4. #4
    No starts up pretty good, never had any issues with that so far...

    And no later in the day I dont notice it at all, even when I leave work or class several hours later.

  5. #5
    ITs happening now even when the motor is warmed up... any ideas? (all new plugs, wires, injectors......) and it wasnt doing this the first 2-3 weeks i've had it back...

  6. #6
    Senior Member bigrondownhiller's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Orange County, NY
    Age
    42
    Posts
    2,674

    Black
    1996 Camaro Z28 vert

    do you have cats on the car?

  7. #7
    Yea, two of em

  8. #8
    sped
    Guest
    My car does the same thing sometimes, and like you said only when it's freshly started. My seemed to start doing that after I put a new throttle body on it. Interested to see if anyone has any answers or ideas for this.

  9. #9
    I got a new tb on with the heads/cam... but I swear it wasnt doing this for the first few weeks i had the car back... it just, appeared. but its also been about 20 degrees colder then it ever is, and its still fuckin cold out.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cluth problem??? transmission problem???? please HELP!!!
    By adamblake97 in forum Manual Transmission
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2014, 08:34 AM
  2. Obama's Woman Problem A Problem Of His Own Making
    By Ed Blown Vert in forum Political / Debate Forum
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2013, 03:50 PM
  3. Fuel Problem or Severe Engine Problem
    By pet_monk in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2008, 08:51 AM
  4. drunk hot chics chugging beer!
    By NE98LS1 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-2007, 06:20 AM
  5. drunk hot chics chugging beer!
    By NE98LS1 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 11
    Last Post: 11-08-2007, 05:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •