Results 1 to 5 of 5

94 Z28 running rough, any help?

This is a discussion on 94 Z28 running rough, any help? within the LT1 forums, part of the Vehicle Specific category; My boys 94 Z is stumbling all over itself on accel. Have not checked for codes and no lights showing ...

  1. #1
    Member 1st TA's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Il.
    Age
    57
    Posts
    202

    Pewter
    02 WS-6 w/ Ram Air

    94 Z28 running rough, any help?

    My boys 94 Z is stumbling all over itself on accel. Have not checked for codes and no lights showing on dash for check engine. Car has 150000 on the clock. He has owned the car since 141000. Do not know when the plugs, wires, and or opti have been replaced in a while. The car did it once before and than quit. Started doing it again today. Any ideas or help would be great. Thanks

  2. #2
    Member fast enough Z28's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Rowlett,Tx.
    Age
    35
    Posts
    659

    silver
    98 camaro z28 m6

    Sounds like its a missfire. Just do a tune up, could also be a clogged fuel filter, but doubt it!

  3. #3
    Member 1st TA's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Il.
    Age
    57
    Posts
    202

    Pewter
    02 WS-6 w/ Ram Air

    I had him change the fuel filter the last time it did this. Which was not to long ago. Ya it is mis firing, but like i said it did this once before than quit, now its doing it again. Thanks for the reply.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Schertz
    Posts
    33

    Monterey Maroon Metallic
    2002 Camaro Z28

    Possibly a spark plug wire arching.

  5. #5
    Member 1st TA's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Il.
    Age
    57
    Posts
    202

    Pewter
    02 WS-6 w/ Ram Air

    Well the intermittent problem is gone again. What would come and go this way? Any ideas?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Question: Lq4 running rough
    By Ripper3494 in forum General Help
    Replies: 17
    Last Post: 10-25-2011, 04:01 AM
  2. Question: running rough
    By 90ARAPAJ in forum Firebird / WS6
    Replies: 3
    Last Post: 06-21-2011, 12:47 PM
  3. help- car's running rough
    By Ramairgod84 in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2010, 07:36 AM
  4. ls1 running rough
    By ls1_02 in forum General Help
    Replies: 0
    Last Post: 01-04-2008, 09:43 PM
  5. engine running rough
    By 8secpumpgas in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-14-2007, 02:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •