Results 1 to 6 of 6

Turn signal's?? JUNK!!!

This is a discussion on Turn signal's?? JUNK!!! within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; Well I just got my 2000 T/A WS6 2 weeks ago.. But the turn signal assemblys in the front are ...

  1. #1
    Member SteelmanLS1's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    LSX, Oklahoma
    Age
    28
    Posts
    311

    Black
    2000 WS6 Trans Am M6

    Turn signal's?? JUNK!!!

    Well I just got my 2000 T/A WS6 2 weeks ago.. But the turn signal assemblys in the front are junk.. They are full of water and only the parking lights work, not the turn signals... I took and replaced the bulb on each side and it didn't fix the turn signal.. But I took a volt tester to the turn signal wire and it is getting volts so I know it is just that end connector because they were both black and toast anyways... But here is the question. What is the easiest way to get that assembly out? I want to take it out dry it all off and put some clear silicone around it to keep the water out.. Unless it is inexpensive to just buy new one's.. But where could I get them connector's the bulb sets in? and also how much for new assembly's? And how to take them out? Thanks guys! I love the T/A BUT it is having a lot of lighting problems right now..

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tampa, Fl.
    Age
    58
    Posts
    12

    Black
    1998 Trans Am

    I bought the connectors at Autozone and replaced them myself. Don't forget to glue the clear plastic before installing everything back.

  3. #3
    1 01ls1ws6's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    houston tx
    Age
    31
    Posts
    273

    pewter
    01 ws6

    mine does the same thing, very frustrating

  4. #4
    O U 8 1 2 Spaz's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    over here...
    Age
    39
    Posts
    25,692

    []D [] []V[] []D
    1999 trans am

    Quote Originally Posted by SteelmanLS1 View Post
    Well I just got my 2000 T/A WS6 2 weeks ago.. But the turn signal assemblys in the front are junk.. They are full of water and only the parking lights work, not the turn signals... I took and replaced the bulb on each side and it didn't fix the turn signal.. But I took a volt tester to the turn signal wire and it is getting volts so I know it is just that end connector because they were both black and toast anyways... But here is the question. What is the easiest way to get that assembly out? I want to take it out dry it all off and put some clear silicone around it to keep the water out.. Unless it is inexpensive to just buy new one's.. But where could I get them connector's the bulb sets in? and also how much for new assembly's? And how to take them out? Thanks guys! I love the T/A BUT it is having a lot of lighting problems right now..
    that isn't water... that is turn signal fluid...


    sorry... had to post it...

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    houston
    Posts
    205

    Navy Blue
    ls1 trans am

    I had the same problem... silicone doesnt work too well, plus it gets dirty after a while. I bought some on ebay used but you can get them for about 35 new on some websites. It is pretty simple under the car there is a plastic piece that will pull down.. then there is only two screws in the back of the light fixture to remove them.. As far as the connector I would try some WD 40 first. That is was got mine to start working again.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    pa
    Posts
    1

    white
    98 trans-am

    I had the same problem, no turn signals. I called the dealer and asked how much for new sockets.They told me $60 a piece!!!!Needless to say looked elsewhere. I took a chance and looked at the local U pull it junkyard.I found 2 sockets in a 97 Lumina.They are the same as a camaro or trans-am.Cost me $1.50 each!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Turn Signal
    By wkstyle in forum Firebird / WS6
    Replies: 5
    Last Post: 09-30-2015, 07:19 AM
  2. Question: turn signal keeps going out.
    By dav-02ws6-m6 in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 02-02-2012, 03:19 AM
  3. Help: help with turn signal
    By danmeksch in forum Camaro / SS
    Replies: 9
    Last Post: 01-19-2010, 03:25 PM
  4. Turn signal help
    By Blksilvr in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-08-2007, 05:46 AM
  5. Turn Signal help
    By Blksilvr in forum Appearance Section
    Replies: 3
    Last Post: 07-29-2007, 09:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •