Results 1 to 7 of 7

Sticky turn signals

This is a discussion on Sticky turn signals within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; I need some help figuring out this problem. When i have my headlights off my turn signals work just fine, ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    9

    Sticky turn signals

    I need some help figuring out this problem. When i have my headlights off my turn signals work just fine, but when i turn my headlights on neither of them will work. So does this mean i need a new trim signal arm or motor or is it a fuse that's gone bad?

  2. #2
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    I just had a similar issue which was crazy insane to deal with !

    Ended up that the two grounds on either side of the air box lid, on the core support, well one was loose. I tightened it back up and my headlights worked again. Try all grounds first!! Because everyone kept telling me that , and I wouldn't listen. Replaced my headlight switch, my turn signal switch and it still wouldn't work.

    Just a ground.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    9
    Where is the air box lid?

  4. #4
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    updated-engine-bay-pic.jpg

    Here. Circled where the grounds are and the air box.

    If you click the pic, should enlarge it.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    9
    Wow never would have I thought bad groundings would be why my turn signals didn't turn on. I rubbed them with a metal brush and boom they work! Thanks for help.

  6. #6
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    Wow!! That's awesome! Glad it worked!!

  7. #7
    Member DarrenWS6's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Blossburg, PA
    Age
    28
    Posts
    414

    Silver Metallic
    2000 Trans Am WS6

    Nice going! Glad you got it fixed up.
    2000 Trans Am WS.6 M6

    SLP lid & bellow w/ K&N, GMMG catback w/ Corsa Clones, UMI SFC, UMI Adj. Panhard, UMI Adj. TQ arm w/ relocation kit, Eibach prokit, Bilstein HDs, Nitto NT555s, skip shift elim, whiteface overlays, 20% tint, matte black decal/overlays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Turn signals!!
    By youngun67 in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-2009, 10:09 AM
  2. Turn Signal Sticky??
    By FORD RECOVERY EXPERT in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 02-24-2008, 10:09 AM
  3. Turn Signals!!
    By 2001bird in forum Stereo and Electronics
    Replies: 4
    Last Post: 01-07-2008, 10:40 AM
  4. no turn signals! need help!
    By NIKDSC5 in forum Corvette
    Replies: 12
    Last Post: 04-16-2007, 09:44 AM
  5. Turn Signals
    By topgun1851 in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-19-2006, 09:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •