Results 1 to 3 of 3

Rear marker lights dont work

This is a discussion on Rear marker lights dont work within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; Hey guys, i changed the bulbs for my rear marker lights, i think they were 197 bulbs, both were blown. ...

  1. #1
    Member 2000dreambird's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Mass
    Posts
    618

    silver/black
    00 trans am,SLP,Ws6

    Rear marker lights dont work

    Hey guys, i changed the bulbs for my rear marker lights, i think they were 197 bulbs, both were blown. but they wont work. the socket on the drivers side was corroded, i cleaned it and applied some dielectric grease. but no luck. any help would be great

    Thanks,
    R

    P.S. its a 2000 T/A
    Last edited by 2000dreambird; 07-24-2013 at 02:16 PM. Reason: forgot car model

  2. #2
    Former Mopar Man 2002ssslp's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Branchville, NJ
    Posts
    3,111

    Silver & Blue
    02 Camaro SS, 04 GTO

    Did you use a test light to see if you have power at the socket ?
    My ride is a 2002 Camaro SS SLP #3296 with 30k, LTH, 3" Y, CME, Frost tune, K&N, ported TB, Blackwing lid, Bellows, MSD, Denso Iridium, and 85mm MAF, Bilsteins, Eibach springs, SLP strut brace, Adj. Panhard, TA Girdle, UMI, Pro 5.0, Nitto NT555
    My wife has a 2004 GTO with the rare SAP, 18" wheels, K&N Cold Air System, MSD, Ported TB, Frost tune, Denso Iridium, Flowmaster cat-back, 3200 Yank, 75k

  3. #3
    Member 2000dreambird's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Mass
    Posts
    618

    silver/black
    00 trans am,SLP,Ws6

    I didn't have a chance. I'm going to check that out today. Just wanted to see if there were any known issues.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-16-2014, 03:35 AM
  2. Side marker lights dont work. Why?
    By SiskMan in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2014, 06:29 PM
  3. Question: 99 Camaro reverse lights dont work
    By jamesthrash1 in forum General Help
    Replies: 9
    Last Post: 05-08-2012, 12:10 PM
  4. 99 Camaro reverse lights dont work
    By jamesthrash1 in forum External Engine
    Replies: 0
    Last Post: 05-04-2012, 12:35 PM
  5. Question: Rear marker lights?
    By ls1ws6ben in forum Firebird / WS6
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2011, 05:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •