Results 1 to 6 of 6

Power Seats Quit Working

This is a discussion on Power Seats Quit Working within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; Tried the search LS!.com... Saw it could be the 30amp breaker, so I pulled it out and put in a ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Seattle
    Age
    44
    Posts
    16

    02 - SOM / 98 - NBM
    2002 T/A WS6 Vert, 98 T/A

    Power Seats Quit Working

    Tried the search LS!.com...

    Saw it could be the 30amp breaker, so I pulled it out and put in a plain 30amp fuse, I still have my defogger and that works fine but the power seats to both Driver and Passenger sides not not work.

    It seemed the driver side was cutting out and about 2 weeks ago and now nothing.

    I have tried to look under the seat to see if there were any loose connections or frayed wires but was not able to locate any.

    Do you guys have any further suggestions?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Seattle
    Age
    44
    Posts
    16

    02 - SOM / 98 - NBM
    2002 T/A WS6 Vert, 98 T/A

    ttt

  3. #3
    Detailing + Design third_shift|studios's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Pittsburgh, PA
    Age
    36
    Posts
    21,719

    My life is a
    Ben Stiller movie.

    think you could find a way to by pass the buttons and activate the pump under the passenger seat manually? or like hard-tap it to a battery?

    quite possibly the dumbest thing i ever said...

  4. #4
    98 trans am F-Bomb's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    plano, Tx
    Posts
    517

    chameleon
    98 T/A

    test the voltage to the wire harness volt meter or a led light pull the seat out! and press the seat adjust buttun if you have power then your motors are bad

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Seattle
    Age
    44
    Posts
    16

    02 - SOM / 98 - NBM
    2002 T/A WS6 Vert, 98 T/A

    LOL

    I prefer being able to keep the buttons, I can't even move the seat forwards or backwards on the driver side (thanfully no one drives her but me but still)...

    Any other ideas frirnds???

  6. #6
    Senior Member KyleLs1's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Canada eh
    Posts
    3,534

    NBM
    99 TA

    that happened to me once, just turned out that one of the connectors pulled out under the seat...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: Interior lights quit working: ASR and Lower Fog
    By CJoel in forum General Help
    Replies: 11
    Last Post: 09-15-2009, 05:10 PM
  2. Help: Passenger window quit working....
    By bansheebandit03 in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 05-27-2009, 05:23 AM
  3. My tach quit working
    By socmninja in forum Camaro / SS
    Replies: 5
    Last Post: 04-07-2007, 08:39 AM
  4. Blinkers quit working??
    By txff636 in forum General Help
    Replies: 17
    Last Post: 02-22-2006, 08:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •