Results 1 to 2 of 2

ok so a couple of problems..

This is a discussion on ok so a couple of problems.. within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; 1) well my trans am is having problems starting up its an 02 trans am, and i know for sure ...

  1. #1
    2002 Arctic White T/A Ws6islife's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Houston , Texas
    Posts
    570

    Metallic Pewter
    2002 SLP Firehawk

    ok so a couple of problems..

    1) well my trans am is having problems starting up its an 02 trans am, and i know for sure its the VATS system, battery is good, when it does crank it starts quick, and i knwo fuel pump and filter are good so for srue vats, my question is is it a good idea to do the VATS bypass

    2) im having alot of water inside my brake lights my passenger side, any good fix, till i get a new one because its very dim since the reflective material was damaged, another thing, my passenger side turn signal is not blinking, the light turns on but will not blink, like the light brigtens up but doesnt blink, any suggestions or ideas, im thinking it is some relay, what you guys think?

    thank you for all your suggestions if any

  2. #2
    Bone it like you own it FORD RECOVERY EXPERT's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    TEXAS... U mad?
    Posts
    6,158

    Black / Stryker Blue
    2K WS.6/ 2K9 G8GT

    Quote Originally Posted by Ws6islife View Post
    1) well my trans am is having problems starting up its an 02 trans am, and i know for sure its the VATS system, battery is good, when it does crank it starts quick, and i knwo fuel pump and filter are good so for srue vats, my question is is it a good idea to do the VATS bypass
    Its easy enough to do, and to reverse.... but it could be the ignition switch on the base of the column

    Quote Originally Posted by Ws6islife View Post
    2) im having alot of water inside my brake lights my passenger side, any good fix, till i get a new one because its very dim since the reflective material was damaged, another thing, my passenger side turn signal is not blinking, the light turns on but will not blink, like the light brigtens up but doesnt blink, any suggestions or ideas, im thinking it is some relay, what you guys think?

    thank you for all your suggestions if any
    This could be the flasher, but is more likely a wiring problem, or the dreaded multifunction switch.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Couple of Problems
    By LgndKller20073 in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 08-09-2013, 11:43 AM
  2. A couple ?s about RX8's
    By 01ls1ws6 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 11
    Last Post: 04-20-2009, 03:10 AM
  3. a couple problems
    By transamdude99 in forum Firebird / WS6
    Replies: 4
    Last Post: 12-03-2008, 08:48 AM
  4. Couple of ? for you all.
    By transam98 in forum Internal Engine
    Replies: 4
    Last Post: 11-28-2007, 06:24 PM
  5. couple Q's
    By NxLS1496 in forum Camaro / SS
    Replies: 13
    Last Post: 12-10-2005, 02:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •