Results 1 to 5 of 5

Found the Problem!!!!!

This is a discussion on Found the Problem!!!!! within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; So I started taking shit apart and found out that I have a 1le STOCK tranny mount. And I took ...

  1. #1
    Impounded
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beaver Dam KY
    Posts
    7,746

    79 T/A -91 Firebird
    1998 Trans Am -Oynx Black

    Found the Problem!!!!!

    So I started taking shit apart and found out that I have a 1le STOCK tranny mount. And I took of the crossmember and it fell into pieces..It had seperated. So the other day I got a cheapo from autozone and I put it in and it seperated as soon as I started to tighten the nut to the crossmember. What a piece of dogshit... so where can I find the 1le Mount.. Ive searched everywhere....

    Id like to get at least order the part if I can find it online.. if not im going hunting tommorow for a plain jane stockie in town

  2. #2
    Impounded
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beaver Dam KY
    Posts
    7,746

    79 T/A -91 Firebird
    1998 Trans Am -Oynx Black

    BTW I also need the nut that goes on the bottom of the mount. It is not the same size as the 1le mount... Found that out the hard way...

    BUMP for help..

    BTW does anyone know the part number for the prothane mount at autozone or oreillys??

  3. #3
    My Neighbors Hate Me!!! lvbroham1's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Ft. Lee, Virginia
    Posts
    374

    Artic White
    2001 Chevy Camaro SS

    not too sure about the nut that you need, but the GM part# for the 1LE tranny mount is 22146231. Hope this helps you out some.

  4. #4
    Impounded
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beaver Dam KY
    Posts
    7,746

    79 T/A -91 Firebird
    1998 Trans Am -Oynx Black

    Ill be calling up the parts guy tomorrow. THX

  5. #5
    Impounded
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beaver Dam KY
    Posts
    7,746

    79 T/A -91 Firebird
    1998 Trans Am -Oynx Black

    Change the mount and Im ordering the stock style. I have a ton of vibrations now but no slop and it shifts quicker and has a seat of the pants gain.. Exhaust vibration is horrible now

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cluth problem??? transmission problem???? please HELP!!!
    By adamblake97 in forum Manual Transmission
    Replies: 3
    Last Post: 04-07-2014, 08:34 AM
  2. Obama's Woman Problem A Problem Of His Own Making
    By Ed Blown Vert in forum Political / Debate Forum
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2013, 03:50 PM
  3. Fuel Problem or Severe Engine Problem
    By pet_monk in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2008, 08:51 AM
  4. Found Problem!!
    By juiced99ws6 in forum Drag Racing
    Replies: 3
    Last Post: 04-11-2006, 04:50 PM
  5. Found a useful website, only problem is it's in Japanese
    By myk02k in forum Showcar and Detailing
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2006, 06:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •