Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 29 of 29

First start up of my LS3

This is a discussion on First start up of my LS3 within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; im not a ford fan but i give credit where credit is due.........

  1. #21
    Member 2000dreambird's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Mass
    Posts
    618

    silver/black
    00 trans am,SLP,Ws6

    im not a ford fan but i give credit where credit is due......

  2. #22
    Member 2000dreambird's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Mass
    Posts
    618

    silver/black
    00 trans am,SLP,Ws6


  3. #23
    Member 2000dreambird's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Mass
    Posts
    618

    silver/black
    00 trans am,SLP,Ws6

    pulled 525 RWHP with the cutouts open....

  4. #24
    Waiting on the Tree transamtom's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Niagara Falls Ont.Canada
    Posts
    927

    NBM
    1999 TA A4

    Nice

  5. #25
    Member 2000dreambird's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Mass
    Posts
    618

    silver/black
    00 trans am,SLP,Ws6

    yeah man, i'm happy see lots of new tires in my future......

  6. #26
    Waiting on the Tree transamtom's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Niagara Falls Ont.Canada
    Posts
    927

    NBM
    1999 TA A4

    Quote Originally Posted by 2000dreambird View Post
    yeah man, i'm happy see lots of new tires in my future......

    You will also need to make sure its pointed straight ahead when you get on it

  7. #27
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    Congrats and sounds healthy. You'll enjoy that new found power a lot
    It's on jackstands.

  8. #28
    Member 2000dreambird's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Mass
    Posts
    618

    silver/black
    00 trans am,SLP,Ws6

    Now i need to work on getting sub frame connectors. and not blowing my rear end into tiny pieces untill next year

  9. #29
    Member Redrokit8's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Roseland NJ
    Posts
    285

    Pewter Silver
    2002 Trans AM WS6

    That sound is music to my ears. As the Geezers (like me) say, sounds like back in the day when we used to put high lift, solid lifter cams in our small blocks.
    Like everyone else said,"be careful with your current rear end set up". It's a good problem to have. I would like that problem just fine thank you !

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: 97 TA won't start
    By ADAM-00SS in forum LT1
    Replies: 7
    Last Post: 07-08-2010, 04:13 PM
  2. Z28 won't start
    By flaggs_ls1 in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-11-2008, 09:46 PM
  3. where to start?
    By Jane_says in forum Firebird / WS6
    Replies: 47
    Last Post: 02-25-2007, 09:14 PM
  4. Cold Start/Warm Start Problem
    By I'mLS1John in forum General Help
    Replies: 11
    Last Post: 02-23-2007, 08:11 PM
  5. Cold Start/Warm Start Problem
    By I'mLS1John in forum New Member Introductions
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2007, 06:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •