Results 1 to 4 of 4

Err I cant figure this out

This is a discussion on Err I cant figure this out within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; Ok so the first run was... 60' 2.068 330 5.797 1/8 8.831 MPH 81.79 1000 11.391 1/4 13.547 MPH 103.86 ...

  1. #1
    Junior Member CurrentlyPissed's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Fenton, MO
    Posts
    43

    NBM
    2000 Trans Am

    Err I cant figure this out

    Ok so the first run was...

    60' 2.068
    330 5.797
    1/8 8.831
    MPH 81.79
    1000 11.391
    1/4 13.547
    MPH 103.86

    This run, I was cutting out due to spark plug #1 being half way off and arcing

    2nd was

    60' 1.119 (obviously cant be right)
    330 4.862
    1/8 7.896
    MPH 81.95
    1000 10.457
    1/4 13.570
    MPH 103.84

    So how can I sit there and run almost a whole second, and more in the 1/8th, and 1000 but yet, come out at the same 1/4 and MPH?

    What makes me wonder (but I doubt) is if the slip sides got mixed up, because the guy in the other lane ran a 2.054 60' but a 13.121 at 108.61.

    Which here is his entire slip:
    60' 2.054
    330 5.525
    1/8 8.386
    MPH 85.48
    1000 10.855
    1/4 13.121
    MPH 108.01

    His numbers make more sense to what should be mine, after fixing the cutting out issure from cylinder one not sparking
    So if I was out running him down the entire track, is it possible our 1/4 and MPH times got mixed up? Or did my car some how just fall on its ass at the end? It has 2.73s, so I cant see it dropping in the top end.

  2. #2
    Member sfletch2000's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Bakersfield, CA
    Age
    36
    Posts
    548

    86 Buick Grand National
    02 WS6-M6 407 RWHP

    Well seeing how neither of you could manage a 1.119 60' i'd say the whole time slip is f'd up.

  3. #3
    Slow'er'Ass Mr. Luos's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Thornton, CO
    Posts
    23,785

    Red Tint Jewelcoat
    2008 Trailblazer SS

    ET appears right...but the clock was off at the beginning.

  4. #4
    Junior Member CurrentlyPissed's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Fenton, MO
    Posts
    43

    NBM
    2000 Trans Am

    Quote Originally Posted by Mr. Luos View Post
    ET appears right...but the clock was off at the beginning.
    Yeah, think I figured it out, the clock is off for my lane by a second across the board except for the 1/4, it would make sense, since it ran the same ET with a 2.1 60' (wheels spun just a tad) with the cylidner 1 wire plugged in all the way and not arcing.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trying to figure out what I need? Need help please
    By rcorte3001 in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-16-2010, 06:26 PM
  2. Cant seem to figure this one out
    By JML6820 in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2010, 07:52 AM
  3. Help me figure out what this is!
    By mariner3302 in forum General Help
    Replies: 10
    Last Post: 08-24-2007, 04:48 PM
  4. Can anyone figure this out, i cant
    By ss~zoso~ss in forum Almost Anything Goes
    Replies: 115
    Last Post: 03-04-2007, 08:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •