Results 1 to 4 of 4

Brd problems..

This is a discussion on Brd problems.. within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; I was driving to work the other day and all of a sudden my break peddle went down to the ...

  1. #1
    Junior Member TheDirtyBird's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Las Vegas, NV
    Age
    31
    Posts
    15

    Dark Blue
    99 Firebird LS1 6 Speed

    Angry Brd problems..

    I was driving to work the other day and all of a sudden my break peddle went down to the floor and stuck there, i had to pull the E break..Then everything but the radio turned off..What the hell is up with that? I couldnt start it back up again..It would crank, but wouldnt start up..So all i could do is just sit there and wait til my brother came out to push it out of the street...Now, when i do get it started, i have to constantly rev evrytime i hear it start choking out..I already changed my battery..So what else could it be?

  2. #2
    ls1ftw tigersport14's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Tulsa
    Age
    29
    Posts
    2,035

    NBM
    98 trans am

    i am no help sorry

  3. #3
    N/A nitrously aspirated stangslayer98's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    miami,fl
    Age
    36
    Posts
    497

    black
    1998 trans am

    no ses light on? describe the problem a bit more and maybe someone will have a solution

  4. #4
    2-Legit-2-Quit bgable's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Cville,Indiana
    Posts
    772

    IBM
    2006 Pontiac GTO

    with that big of a problem id think for sure your ses light would be on...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: 97 LT1 problems
    By james78657 in forum LT1
    Replies: 18
    Last Post: 01-20-2012, 10:30 AM
  2. Help: 62.9i problems
    By trooperrunner in forum Stereo and Electronics
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2009, 04:08 PM
  3. problems with my 66 g.t.o. (help)
    By 05gtoautoX in forum GTO
    Replies: 6
    Last Post: 07-11-2006, 04:49 AM
  4. Site problems or my problems?
    By oneBADDz in forum Request and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2006, 07:26 PM
  5. A/C problems.
    By gnomee in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2006, 07:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •