Results 1 to 4 of 4

another front turn signal problem

This is a discussion on another front turn signal problem within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; Front signals stopped working, did the regular stuff, replaced both front burned up sockets. daytime running lights are now working ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    canada
    Posts
    10

    another front turn signal problem

    Front signals stopped working, did the regular stuff, replaced both front burned up sockets.
    daytime running lights are now working but no signals, the rears do work and always have.
    also replaced the flasher unit.
    What to do next ???
    Thanks in advance

  2. #2
    Senior Member theorangeguy's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    1,434

    Black / White
    '00 T/A M6/'15 Hemi Truck

    Quote Originally Posted by hiredgun58 View Post
    Front signals stopped working, did the regular stuff, replaced both front burned up sockets.
    daytime running lights are now working but no signals, the rears do work and always have.
    also replaced the flasher unit.
    What to do next ???
    Thanks in advance
    did you use regular bulbs or LED's?
    2000 Black TA M6 - LT's, ORY, UMI Short Stick, TT2's, Drilled/Slotted Rotors, Braided Lines, and Tuned by Vengeance SCCA and Car Show Approved
    2015 Ram 1500 Crew Cab Sport Premium Hemi
    2010 Hemi Crew Cab Sport Premium - Tuner and HID's - Sold
    06 Quad Cab HHHHemi - Sold
    99 Hugger Orange Camaro - Sold
    97 Camaro - Sold

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    canada
    Posts
    10
    Regular bulbs

  4. #4
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,576

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    Do the lights operate when you turn the hazard switch on?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. turn signal problem?
    By DMAN in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 10-25-2010, 05:21 PM
  2. turn signal problem
    By Firebirdformula in forum Firebird / WS6
    Replies: 7
    Last Post: 06-07-2010, 05:55 PM
  3. Help: Front Turn Signal
    By davidz28 in forum Camaro / SS
    Replies: 12
    Last Post: 01-02-2010, 04:21 PM
  4. Turn Signal problem
    By Camaroride32 in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 04-16-2008, 04:23 PM
  5. Turn signal problem
    By {FzS}BlacKMagicK in forum General Help
    Replies: 10
    Last Post: 05-01-2007, 06:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •