Results 1 to 6 of 6

Alarm problems

This is a discussion on Alarm problems within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; Heres the deal. I turn my car off. Lock it. wait 15 seconds. then the alarm goes off by itself. ...

  1. #1
    In need of another LS1 00blacktransam112's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sutton MA
    Age
    27
    Posts
    258

    Black
    2000 Pontiac TA

    Angry Alarm problems

    Heres the deal. I turn my car off. Lock it. wait 15 seconds. then the alarm goes off by itself. it doesnt matter whether i use the key fob, push the button in the int or flip the locks manually. i'm getting so pissed off at it. anybody have a clue whats going on???? PLEASE HELP ME

  2. #2
    lmpounded SandmanWs7's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    8,028

    Silver
    2007 CTS-V

    In the back by the spare tire there is a little black box stuck (should be stuck) on the wheel well. That is the impact sensor. See if it has unglued itself may be its triping the alarm. Thats my best guess.

  3. #3
    In need of another LS1 00blacktransam112's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sutton MA
    Age
    27
    Posts
    258

    Black
    2000 Pontiac TA

    thats for the suggestion but the box is secure. i checked it today. anybody else?

  4. #4
    Senior Member 00LS12LS6Z28's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Bristow, VA
    Posts
    663

    Black
    2000 Camaro Z28 (sold)

    Maybe the setting for the alarm is on extra sensitive mode. I had that issue once were it seemed like the wind would blow and the alarm would go off. I unplugged my alarm, since it sits in the garage majority of the time. Look in the manual to change the settings. Other than that I don't know what could be the issue.

  5. #5
    In need of another LS1 00blacktransam112's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sutton MA
    Age
    27
    Posts
    258

    Black
    2000 Pontiac TA

    Thanks i'll give that a shot
    00 Trans Am:LS1-M6-SLP loudmouth 1-Lid-Bellows-CAI kit-85mm MAF-B&M ripper shifter-Torque Arm-LCA-Panhard Bar-STB-EGR AIR delete

    This winter: Torquer V.2-LS6 intake-LT's-Monster clutch-Custom y-pipe-and a really good tune

  6. #6
    In need of another LS1 00blacktransam112's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sutton MA
    Age
    27
    Posts
    258

    Black
    2000 Pontiac TA

    i unplugged the shock sensor and its fine now. i'll buy another one later on. does anyone know how much they run?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. problems with factory alarm
    By WILDKARDBOYZ in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-14-2011, 01:55 AM
  2. Help: Alarm problems
    By bluehawk2000 in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 03-27-2011, 05:15 PM
  3. Set off a car alarm!!
    By lineybiker_11 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 3
    Last Post: 10-22-2007, 01:13 PM
  4. Set off a car alarm!!
    By lineybiker_11 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 13
    Last Post: 10-21-2007, 05:50 PM
  5. Alarm Problems
    By GreenBirdman in forum Stereo and Electronics
    Replies: 1
    Last Post: 03-28-2007, 07:34 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •