Results 1 to 8 of 8

Ahhgggg!!!

This is a discussion on Ahhgggg!!! within the Firebird / WS6 forums, part of the Vehicle Specific category; So I went to check on my bird yesterday to be sure that everything is in working order for my ...

  1. #1
    Member Mieux97's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    614

    White
    99 Pontiac Trans Am #2466

    Angry Ahhgggg!!!

    So I went to check on my bird yesterday to be sure that everything is in working order for my vacation and when I turned on the HID fog lamps, the driver side lamp would not light . It pisses me off!! I tried hittin the power switch mult times and I even unplugged and replugged the ballast. the bulb looks ok.

    This has happened b4 and right when I was gonna replace the ballast.....voila!!!....it worked b4 getting to the shop.

    What's possibly wrong here?

  2. #2
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,511

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...

    Bad ground or connection.

  3. #3
    O U 8 1 2 Spaz's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    over here...
    Age
    39
    Posts
    25,693

    []D [] []V[] []D
    1999 trans am

    any moisture in there???

  4. #4
    GET SOME claytonr's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Antonio, Texas
    Age
    28
    Posts
    374

    Pewter Metallic
    2002 Pontiac Trans AM

    switch both ballasts around..if opposite light starts acting up bad ballast..if same light is messing up..its the bulb..

  5. #5
    Member mike171562's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Houston, Tx
    Posts
    162

    Black
    1998 WS6 T/A

    Fuse?

  6. #6
    Member Mieux97's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    614

    White
    99 Pontiac Trans Am #2466

    Quote Originally Posted by mike171562 View Post
    Fuse?
    fuse....where?

  7. #7
    Member Mieux97's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    614

    White
    99 Pontiac Trans Am #2466

    Quote Originally Posted by claytonr View Post
    switch both ballasts around..if opposite light starts acting up bad ballast..if same light is messing up..its the bulb..
    Will try this tomorrow

  8. #8
    Member Mieux97's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Chicago
    Posts
    614

    White
    99 Pontiac Trans Am #2466

    Quote Originally Posted by Spaz View Post
    any moisture in there???
    Do you mean the wiring or the housing for the bulb? I dont see any in the bulb housing.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •