Results 1 to 7 of 7

Temperature Problem

This is a discussion on Temperature Problem within the Camaro / SS forums, part of the Vehicle Specific category; okay guys i have a really important question!!!!! My temperature on the car will not move! its like if its ...

  1. #1
    Member cancam99ss's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Miami
    Posts
    540

    Navy Blue
    Chevrolet Camaro SS

    Temperature Problem

    okay guys i have a really important question!!!!!

    My temperature on the car will not move! its like if its stuck, and the fans are coming on when the car is stopped. I came from work about a 15 minute drive and then turned it off. about 45 minutes later i went to turn the caron and the temperature gauge looked extrmely low drove it for like 5 minutes and turned it off. Is this normal? i changed the radiator to a new one about one year ago and the thermostat about 2 months ago with a full flush! any ideas?

  2. #2
    None Shall Pass Knight's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East of Cleveland, Ohio
    Posts
    3,828

    Black
    99 WS.6 - Modified

    Are you still using the stock temp guage? They aren't that accurate depending on the year of your car. I'd check the temp with an aftermarket one if you can. Also what temp t-stat are you running? Any other pcm tuning - fan temps?

  3. #3
    Member cancam99ss's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Miami
    Posts
    540

    Navy Blue
    Chevrolet Camaro SS

    Just checked the car and the temp sensor by the head was not connected, i connected it, and when i turn the car on the temprature gauge goes up then it drops down fast! any idea if that sensor is hard to replace

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Miami, Florida
    Posts
    43

    Blue
    1999 Camaro SS

    already fixed thanks guys it was super easy

  5. #5
    Your dealership guy konigandy6's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Romeo, MI
    Posts
    6,557

    Velocity Yellow
    2008 Corvette Z06

    Quote Originally Posted by cancam99ss View Post
    Just checked the car and the temp sensor by the head was not connected, i connected it, and when i turn the car on the temprature gauge goes up then it drops down fast! any idea if that sensor is hard to replace
    Quote Originally Posted by nazariol View Post
    already fixed thanks guys it was super easy
    ?? Same person?

  6. #6
    Member cancam99ss's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Miami
    Posts
    540

    Navy Blue
    Chevrolet Camaro SS

    Yea

    Yeap sorry old account

  7. #7
    Your dealership guy konigandy6's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Romeo, MI
    Posts
    6,557

    Velocity Yellow
    2008 Corvette Z06

    Quote Originally Posted by cancam99ss View Post
    Yeap sorry old account
    Well pick an account and we will have the other one deleted for you since you are only allowed one here.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 05-27-2013, 10:01 AM
  2. temperature etc...
    By dermot in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 07-13-2009, 11:58 PM
  3. Temperature Problem
    By pocket rocket in forum GTO
    Replies: 10
    Last Post: 05-07-2008, 07:51 AM
  4. Havin A Weird Problem With My Temperature On My 00 Ss!!!!!!!
    By sanfran2000ss in forum General Help
    Replies: 15
    Last Post: 01-22-2007, 08:34 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •