Results 1 to 8 of 8

Rear defrost?

This is a discussion on Rear defrost? within the Camaro / SS forums, part of the Vehicle Specific category; Ok so I am just now realizing that my 99 ss that has white leather power seats, cd player, ac ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    12

    White
    99 camaro ss

    Rear defrost?

    Ok so I am just now realizing that my 99 ss that has white leather power seats, cd player, ac power everything, does not have a defrost button. I have the wires in the back window but no button are you kidding me. Do I really not have defrost? Not to mention my pedal sticks to the floor during normal driving and I have to pull it up with my foot then pump it at every red light. But yea the main question is do I serously not have defrost? The clutch thing im in the process of getting a new master cylinder.

  2. #2
    - STOCK ish - Sarge91's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Fairhope, Alabama
    Age
    26
    Posts
    779

    Black
    2002 Camaro SS SLP

    Button is bottom left, next to the fan speed knob thing for ac.

    Ive never seen one w/o the button if u have the ''wires''
    2002 Camaro SS A4 - SLP# 2951 l MS4 l LT's w/ORY l F.A.S.T 78 & TB l Borla l Cutout l CME l TCI 3500 l 3.23's l !emissions l !sway

  3. #3
    Senior Member Schmalgar's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Alpharetta, Ga
    Age
    45
    Posts
    1,060

    04 Cobra 'vert - M6 mysti
    02 WS6 coupe - A4 red

    Is it possible a previous owner removed the label from the button and wired it for some other function?

  4. #4
    Exalted Cyclops 67CamaroRSSS's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    5,824

    2002 Z28 A4 NBM
    Sadly now demodded :(

    Rear window defrost was an option. The rear hatch glass would be devoid of the heater grid if your car didn't have it. As you have the grid in the glass you have it. Like stated above, prior owner may have used the switch for another function (N2O arming?)
    67 Camaro: K-K + 797-z (look it up), 454/Th400/4.10 12-bolt = 6mpg, PS/PDB/PW tilt, tach, gauges...

    2005 Corvette LS2/M6 Magnetic Red Metallic (What else would it be?) w/ Cashmere interior

    2002 Z28: NBM/Tan, MTI smooth lid, smooth bellows, !AIR, !cats, 1-3/4" QTP SS LT's, 2-1/2" TD's with X-pipe, MagnaFlows dumped at axle, custom welded SFC's, MidWest Chassis body mount adjustable T/A, 3400 stall, 3.23 gears (was 2.73). Tuned: 343rwhp/357rwt (before TD's). Best: 12.559 @ 108+, 1.73 60' @ 3500' DA w/MT ET Street DR's.

    Carbon footprint? CLOWN SHOE!

  5. #5
    Member Z27's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Northern KY
    Posts
    123

    Green Red Black
    71 SS 00 SS 06 Impy SS

    Check the RPO codes on the door for C49, rear window defogger. Maybe the glass was replaced.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    12

    White
    99 camaro ss

    Yea I started looking at pics of everybodys interiors and realized I do not have that button that's crazy. But I do have the heater grid so I will check that code when I get home. Thanks everybody.

  7. #7
    Member camaross1's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    chesapeake,VA.
    Age
    61
    Posts
    398

    red
    2002 camaro ss

    i think the pedal sticking to the floor, would be prioty over the defrost, that would bother the shit out of me and maybe very dangerous, spray some lube on your throttle cable, work it with your hand, , but please fix that first imo,,,,,,,,,,,terry

  8. #8
    Senior Member Schmalgar's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Alpharetta, Ga
    Age
    45
    Posts
    1,060

    04 Cobra 'vert - M6 mysti
    02 WS6 coupe - A4 red

    Quote Originally Posted by Z27 View Post
    Check the RPO codes on the door for C49, rear window defogger. Maybe the glass was replaced.
    Good call, hadn't thought of that. And good info on the RPO code.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: Rear defrost does not work
    By kool-aide in forum General Help
    Replies: 44
    Last Post: 11-25-2009, 05:06 AM
  2. WTB A/C & Heater & Rear defrost Circuitboard
    By Silver Streak in forum Parts Wanted / Trade
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2008, 08:23 AM
  3. Rear Defrost Help
    By kool-aide in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 12-21-2007, 03:08 PM
  4. is the rear defrost ok to use on TINT?
    By greatwhiteZ28 in forum General Help
    Replies: 11
    Last Post: 07-05-2007, 08:58 PM
  5. Rear defrost tab repair
    By opprime in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 10-10-2006, 06:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •