Results 1 to 5 of 5

headlight issue!

This is a discussion on headlight issue! within the Camaro / SS forums, part of the Vehicle Specific category; I am sad to say driving my camaro at night isnt currently an option! The headlights wont turn on. I ...

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    canada
    Posts
    101

    black
    1999 camaro ss

    headlight issue!

    I am sad to say driving my camaro at night isnt currently an option! The headlights wont turn on. I have all other lights including tailights, marker lights and fog lamps but no headlights.

    I changed the headlight switch as I heard clicking coming from it and they worked for a week then crapped out again. Smells kinda funny when I turn the lights on and the old switch was burnt on the points...

    Anyone had a similar problem? Any idea what to do other than pay the professionals a fortune?

    Thanks for your help! The nice car driging season is rapicly closing and dark comes early these days!

    racingrev

  2. #2
    Member c5z28's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Bay Area
    Posts
    8,120

    On your ass flashing
    my highbeams

    might be a fuse? Can you see where the burnt smell specifically is coming from? If you can see a wire is burnt through might have to get some new wires. Pics would be beneficial, good luck.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    canada
    Posts
    101

    black
    1999 camaro ss

    Thanks for the advice...looks like the burnt is coming from the points on the headlight switch. After changing the switch though the problem returned. I am assuming that means from somewhere a load is being put onto that switch. I will take a look and follow some wires I guess. I was hoping maybe it was a relay or something.

  4. #4
    Member WS-6's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    NW Indiana
    Posts
    418

    Pewter
    2000 T/A WS-6

    Make sure the fuse is the correct amps.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    canada
    Posts
    101

    black
    1999 camaro ss

    Thank you all for the input...just so you would know I discovered the problem. It was in the headlight module in behind the stereo. We saudered a connection and are good to go. Thnaks again for the help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Headlight issue
    By FutureWS6 in forum Firebird / WS6
    Replies: 17
    Last Post: 01-20-2011, 03:18 PM
  2. Help: key fob and headlight issue.....
    By qwk93ta in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 08-18-2010, 05:03 AM
  3. Yet another headlight issue
    By JC70SS in forum Firebird / WS6
    Replies: 7
    Last Post: 06-19-2009, 01:16 PM
  4. Headlight Issue
    By Red99TA in forum Firebird / WS6
    Replies: 5
    Last Post: 01-23-2009, 01:58 AM
  5. Headlight Issue
    By Ws6 Love in forum Firebird / WS6
    Replies: 9
    Last Post: 07-31-2007, 09:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •