Results 1 to 6 of 6

factory SS alarm issues

This is a discussion on factory SS alarm issues within the Camaro / SS forums, part of the Vehicle Specific category; i have a 99 SS m6 and just yesterday my alarm started acting up. i would set my alarm with ...

  1. #1
    Member 1bad99ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    doylestown, ohio
    Age
    35
    Posts
    105

    red
    99 camaro SS

    factory SS alarm issues

    i have a 99 SS m6 and just yesterday my alarm started acting up. i would set my alarm with the key fob and like 5- 10 seconds later tha alarm would go off...........do anyone have any idea why?? i could really use some help with this because i dont know squat about alarms and i hate factory alarms...

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Arizona
    Posts
    14

    Black
    2000 Camaro SS

    Mine did that exact same thing the other day and I had no idea wtf was going on... it did it several times and I thought maybe I hit the panic button when I was putting the keys in my pocket??? Not likely to happen more than once in a row but it has not acted up in the last few days... idk.

  3. #3
    Member 1bad99ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    doylestown, ohio
    Age
    35
    Posts
    105

    red
    99 camaro SS

    well mine was doing it this morning and i just checked it again and its still doing it....it was like 20 degrees the last few days and i thought that had something to do with it but today it hit 40 degrees so i dont know wtf is going on with it.

  4. #4
    Just me Y2KPewterSS's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Broken Arrow, OK
    Age
    42
    Posts
    23,353

    Pewter metallic
    2000 Camaro SS

    Most likely, your shock sensor has gone bad. Its easy to replace, its in the spare tire well of your hatch. I don't know how much they cost though.
    CCW SP 500s 18x10 275/35 18x11 295/35
    SLP CME with GMMG style catback
    Painted manta stripe

    Quote Originally Posted by konigandy6 View Post
    I'd rather be bi than full homo!!!!

  5. #5
    Ricekiller z28punk's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maple Grove, MN
    Age
    29
    Posts
    509

    Pewter
    2002 Camaro Z28

    im just throwing this out there but what about a door switch being bad?

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    Sounds like the shock sensor to me too - try disconnecting it and see if it stops.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. factory alarm?
    By eteller in forum Firebird / WS6
    Replies: 4
    Last Post: 11-27-2012, 02:42 PM
  2. problems with factory alarm
    By WILDKARDBOYZ in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 04-14-2011, 01:55 AM
  3. Factory Alarm Going Off????
    By FMBL in forum General Help
    Replies: 9
    Last Post: 12-21-2010, 12:50 PM
  4. Question: Factory alarm question
    By Fast_Z28 in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 09-18-2008, 11:44 AM
  5. factory alarm question
    By guy in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 11-21-2007, 11:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •