Results 1 to 18 of 18

VB Upgrade

This is a discussion on VB Upgrade within the Board Announcements forums, part of the Site Feedback / Administrative Requests category; Just upgraded to Version 3.7.2 Let me know if there is any issues....

  1. #1
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Exclamation VB Upgrade

    Just upgraded to Version 3.7.2

    Let me know if there is any issues.

  2. #2
    War Machine BIG GUNS's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    St. Louis MO.
    Age
    53
    Posts
    2,100

    Black
    00 Trans Am/Auto

    None that I see. Have you given any thought to a Ventrilo voice server at all Ed?

  3. #3
    Member scooley's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cameron,Texas
    Age
    65
    Posts
    206

    Black
    2001 Trans Am

    Cant log into chat as of Friday, looks like its loading, but screen never comes up. Tried a different browser, same problem.

    Steele

    It kinda freezes, at bottom says its Transferring data from www.ls1.com
    Last edited by scooley; 08-16-2008 at 04:57 PM. Reason: add information

  4. #4
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Should be fixed now.

  5. #5
    Member Z27's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Northern KY
    Posts
    123

    Green Red Black
    71 SS 00 SS 06 Impy SS

    What is with the 20 second wait between searches? It the first I've seen of that. I get it when going to Quick links and then todays posts.

  6. #6
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Probably went to deafult settings in the upgrade. Checking.....

  7. #7
    Slow'er'Ass Mr. Luos's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Thornton, CO
    Posts
    23,785

    Red Tint Jewelcoat
    2008 Trailblazer SS

    Only problem I see....

    PM list. The check boxes. If you click on the top one, it should populate all of them correct?
    If so, it doesn't appear too.

    And ever since the upgrade, I always see "Done, but with errors on page" at the bottom.

    Line: 12
    Char: 22551
    Error: 'vBulletin' is null or not an object
    Code: 0
    URL: http://www.ls1.com/forums/forum.php

  8. #8
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Don't see that issue

  9. #9
    She Moderator KahanaReef's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    So Cal
    Age
    54
    Posts
    15,591

    Arctic White
    2000 Camaro Z28

    I can't seem to post images anymore ???

  10. #10
    O U 8 1 2 Spaz's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    over here...
    Age
    39
    Posts
    25,693

    []D [] []V[] []D
    1999 trans am

    Quote Originally Posted by KahanaReef View Post
    I can't seem to post images anymore ???
    where are you trying to post them???

  11. #11
    She Moderator KahanaReef's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    So Cal
    Age
    54
    Posts
    15,591

    Arctic White
    2000 Camaro Z28

    Quote Originally Posted by Spaz View Post
    where are you trying to post them???
    Just in posts, from Photobucket. I've posted several of my car before, but now none of the codes work ???

    I can still post pics on my other sites though ...
    Last edited by KahanaReef; 08-21-2008 at 03:30 PM.

  12. #12
    She Moderator KahanaReef's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    So Cal
    Age
    54
    Posts
    15,591

    Arctic White
    2000 Camaro Z28



    Heh, works now...

    I wonder why it didn't yesterday ???

  13. #13
    O U 8 1 2 Spaz's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    over here...
    Age
    39
    Posts
    25,693

    []D [] []V[] []D
    1999 trans am

    Quote Originally Posted by KahanaReef View Post
    Click for full size

    Heh, works now...

    I wonder why it didn't yesterday ???

    certain area's it may not work...

  14. #14
    She Moderator KahanaReef's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    So Cal
    Age
    54
    Posts
    15,591

    Arctic White
    2000 Camaro Z28

    Quote Originally Posted by Spaz View Post
    certain area's it may not work...
    How come? Others were able. Does it have to do with how long I've been here?

  15. #15
    O U 8 1 2 Spaz's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    over here...
    Age
    39
    Posts
    25,693

    []D [] []V[] []D
    1999 trans am

    Quote Originally Posted by KahanaReef View Post
    How come? Others were able. Does it have to do with how long I've been here?
    nothing to do with your time h... wait... i know... come out to the east coast... let me take you to dinner... and i'll show you...

    serisouly... it must have been a system hiccup..

  16. #16
    Slow'er'Ass Mr. Luos's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Thornton, CO
    Posts
    23,785

    Red Tint Jewelcoat
    2008 Trailblazer SS

    I have my fingers crossed that this post goes through.

    I haven't been able to post for 3-4 days now.
    I keep getting 404, page not available errors, or if I make it past that, I get VBulletin error "The server is too busy at the moment. Please try again later."

    I thought maybe it was a cookie issue. Cleared, forced, etc...
    Didn't help.

    Cleared the cache. Nothing.
    Tried 3 different computers, nothing. Different IP's (was at Children's) and the same problem.

    Hell, Shady tried to log me in from Michigan and had the same problems.



    EDIT:
    Took me 15 minutes to attempt to edit this.
    Wanted to mention, it took numerous tries to get this message to go through. Several errors, several refreshes. Total of about 15 minutes. Then another 10-15 to get it to edit.

    If this is just the way it is...I guess I won't be around much.
    Last edited by Mr. Luos; 08-23-2008 at 10:39 AM.

  17. #17
    She Moderator KahanaReef's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    So Cal
    Age
    54
    Posts
    15,591

    Arctic White
    2000 Camaro Z28

    I couldn't log in at all the other day. It seemed that the whole site was down for hours.

    I used ie7, firefox and another computer. The page just wouldn't load.

    But, I've had similar issues with other vbulliten sites in the past.

    Everything seems fine now though...

  18. #18
    Slow'er'Ass Mr. Luos's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Thornton, CO
    Posts
    23,785

    Red Tint Jewelcoat
    2008 Trailblazer SS

    Quote Originally Posted by KahanaReef View Post
    Everything seems fine now though...
    Not for me.

    Another 15 minutes to post this...
    Very strange.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ls1 pcv upgrade
    By johnny89345 in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-10-2011, 08:58 AM
  2. Upgrade Engine, Upgrade Transmission
    By clovenhooves in forum Firebird / WS6
    Replies: 8
    Last Post: 12-22-2009, 10:07 PM
  3. ls6 upgrade
    By gztoyz in forum External Engine
    Replies: 2
    Last Post: 07-30-2009, 11:44 AM
  4. next upgrade
    By kthmc33 in forum External Engine
    Replies: 8
    Last Post: 06-16-2008, 06:18 AM
  5. Simple Upgrade Solutions - Oem Upgrade 2003 Bmw X5
    By Ed Blown Vert in forum Stereo and Electronics
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2006, 09:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •