View Poll Results: Like the Upgrade?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Yes

    10 35.71%
  • No

    6 21.43%
  • Hell No

    6 21.43%
  • Once I get use to it

    6 21.43%
Page 14 of 17 FirstFirst ... 1011121314151617 LastLast
Results 261 to 280 of 324
Like Tree2Likes

ISP Move & Upgrade

This is a discussion on ISP Move & Upgrade within the Board Announcements forums, part of the Site Feedback / Administrative Requests category; No problems here. Site seems pretty fast, and loads threads every time....

  1. #261
    None Shall Pass Knight's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East of Cleveland, Ohio
    Posts
    3,828

    Black
    99 WS.6 - Modified

    No problems here. Site seems pretty fast, and loads threads every time.

  2. #262
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,576

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    On my home computer the log in process now works without fail. At the office, I still may have to try 2 or 3 times before it goes through. Not sure if the fact that we run a network at the office has anything to do with it or not.

  3. #263
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    I've never ran into the log-in issue, at home or at the office. I'm running FireFox. Doubt that the browser makes a difference though.

  4. #264
    ʢ ൧ ൨ ൩ ൪ ൫ ൬ ൭ ൮Ր Ց Ւ Փ Smittro's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    9,965

    White
    2008 Hummer H3

    IDK, maybe it's WIN7, I'm at a loss at this point.. Don't know what the issue is..

    The old setup ran like clock work with both my Xp and Win7 Comps..

    I was however able to log in, in one try this time but it's slow as moles asses in January..lol

  5. #265
    ʢ ൧ ൨ ൩ ൪ ൫ ൬ ൭ ൮Ր Ց Ւ Փ Smittro's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    9,965

    White
    2008 Hummer H3

    Oh yeah and my connection is Comcastic!..lmao

  6. #266
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    Could be Win7 related. I'm running XP at home and work still.

  7. #267
    She Moderator KahanaReef's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    So Cal
    Age
    54
    Posts
    15,590

    Arctic White
    2000 Camaro Z28

    Very slow for me the last few days on two of my computers. Both Vista and using ie9 or firefox 6.0.1

  8. #268
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,747

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    It looks like we are getting a bit more busy. I might have to upgrade again.
    The SEO may be helping.

  9. #269
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,747

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    We are also getting overrun by Bots.

  10. #270
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    Very slow here as well. I've even encountered the database error a few times when trying to access certain threads.

  11. #271
    ʢ ൧ ൨ ൩ ൪ ൫ ൬ ൭ ൮Ր Ց Ւ Փ Smittro's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    9,965

    White
    2008 Hummer H3

    ssssssslllllooooooooooowwwwwwww..lol

    Last night it got "locked" in a continueous page refresh..

    Just kept reloading over and over on the Forums page..

    Also the curser keeps disapearing when I am trying to type a quote..

  12. #272
    Senior Member 2001camaroSS's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Greenwood, IN
    Posts
    3,508

    Light Pewter Metallic
    2001 Camaro SS

    yea i will agree it has been suuuppper slow.

  13. #273
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,747

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Ok, did a few more tweaks. If this doesn't help, I guess I will have to upgrade the server again.

  14. #274
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,520

    98 Formula
    06 duramax

    really bad tonight for me.....30 seconds to 1 minute to load a page. Brutal.

  15. #275
    Senior Member 2001camaroSS's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Greenwood, IN
    Posts
    3,508

    Light Pewter Metallic
    2001 Camaro SS

    Quote Originally Posted by 0rion View Post
    really bad tonight for me.....30 seconds to 1 minute to load a page. Brutal.
    agreed

  16. #276
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,747

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    How is it now?

  17. #277
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,520

    98 Formula
    06 duramax

    man Ed.....on this new server's best day it's still terrible. It's hard to even stay on the site more than a few clicks.......I usually click a couple threads then just go do something else. Too time consuming to even read threads here now. It also magnifies just how much the new board sucks. If I click "new posts" I have to click back to forum before I can look at subscribed threads. Thread>forums>subscribed threads>thread = 4 minutes.

  18. #278
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    It is definitely slow. Some threads load quick while others take a very long time, especially ones which contain photographs. It seems like the "edit post" or "new thread" submissions take the longest. I'd say for me, the slowest thread opening has taken about 30 seconds. I'm also on DSL so I'm not as fast as cable, but the site has run much faster in the past, even since the upgraded site.

  19. #279
    She Moderator KahanaReef's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    So Cal
    Age
    54
    Posts
    15,590

    Arctic White
    2000 Camaro Z28

    Doesn't seem any better to me either.

  20. #280
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,747

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Right now it seems alot faster for me.
    I know we are getting hit alot from bots. I have put things in place to limit them.

    But I am almost out of tweaks I can make.

Page 14 of 17 FirstFirst ... 1011121314151617 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrade Engine, Upgrade Transmission
    By clovenhooves in forum Firebird / WS6
    Replies: 8
    Last Post: 12-22-2009, 10:07 PM
  2. Move to Texas? Big change/Big move. Your opinions?
    By Hi-Po in forum Almost Anything Goes
    Replies: 77
    Last Post: 06-15-2008, 09:04 PM
  3. do you move out of the way or wait for the other guy to move
    By SLIM_DURST in forum Almost Anything Goes
    Replies: 25
    Last Post: 05-26-2007, 06:49 PM
  4. Simple Upgrade Solutions - Oem Upgrade 2003 Bmw X5
    By Ed Blown Vert in forum Stereo and Electronics
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2006, 09:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •