View Poll Results: Like the Upgrade?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Yes

    10 35.71%
  • No

    6 21.43%
  • Hell No

    6 21.43%
  • Once I get use to it

    6 21.43%
Page 11 of 17 FirstFirst ... 789101112131415 ... LastLast
Results 201 to 220 of 324
Like Tree2Likes

ISP Move & Upgrade

This is a discussion on ISP Move & Upgrade within the Board Announcements forums, part of the Site Feedback / Administrative Requests category; Originally Posted by Knight I've been having the stalling issue on my end. Have to refresh to get pages to ...

  1. #201
    formally 01 T/A 0verkill's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    San Diego ca
    Posts
    2,253

    "Arrest Me Red"
    2001 trans am

    Quote Originally Posted by Knight View Post
    I've been having the stalling issue on my end. Have to refresh to get pages to load sometimes.
    this tonight^^^^^

  2. #202
    ʢ ൧ ൨ ൩ ൪ ൫ ൬ ൭ ൮Ր Ց Ւ Փ Smittro's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    9,965

    White
    2008 Hummer H3

    *sigh* took 15 tries just to log in today.. I entered the right password/user name every time....



    "Wrong username or password. You have used up your failed login quota! Please wait 15 minutes before trying again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!."

  3. #203
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,576

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    I get a different message -- "Invalid redirect URL..." and have taken maybe 7-8 attempts to log in at the most. Tonight it worked fine.

  4. #204
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Quote Originally Posted by Smittro View Post
    *sigh* took 15 tries just to log in today.. I entered the right password/user name every time....



    "Wrong username or password. You have used up your failed login quota! Please wait 15 minutes before trying again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!."
    Looking into it

    Quote Originally Posted by pajeff02 View Post
    I get a different message -- "Invalid redirect URL..." and have taken maybe 7-8 attempts to log in at the most. Tonight it worked fine.
    That I think I have fixed.

  5. #205
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Ok. I am having the ISP upgrade the server again. With another processor and double the memory. I am hoping the site will be much faster by tonight.

  6. #206
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    I was having tons of issues with links not working earlier today. Every time I would try to reply in a thread it would just keep waiting...

    So far so good tonight though.

  7. #207
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    We are upgraded. Again..........

  8. #208
    Smiles for 9.5 Years cammed goat's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Paterson/Ridgewood, NJ
    Posts
    11,474

    Phantom Black Metallic
    2004 GTO M6

    OK. Good to hear. I went to reply to a thread and got a Parallel domain page. I was like

  9. #209
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Few more tweaks to do. And if its still slow. I may have to look for another ISP.

  10. #210
    Senior Member JayTA98's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    3,351

    Mean Black
    1998 Trans Am

    I had issues this morning logging in. It will say that I logged fine and when it refreshes the screen Im not logged. Tried multiple times and it didnt work. Later i tried again and got the invalid URL link message.

  11. #211
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Quote Originally Posted by JayTA98 View Post
    I had issues this morning logging in. It will say that I logged fine and when it refreshes the screen Im not logged. Tried multiple times and it didnt work. Later i tried again and got the invalid URL link message.
    Clear your browser cache

  12. #212
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    I logged in fine the 1st try as of 10 minutes ago. Then again, I've never had an issue with logging in from day one. I always clear my cache when I close Firefox.

  13. #213
    Senior Member JayTA98's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    3,351

    Mean Black
    1998 Trans Am

    Quote Originally Posted by Ed Blown Vert View Post
    Clear your browser cache
    I always clear the cache as well and been having the issue this morning. I logged twice today and it has been good.

  14. #214
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Started a ticket hours ago on this problem. chatted with support 3 times. And still no response.

    So I moved the web server back to the other server, just so we can get back up.

    And have started another account with a different ISP. We are moving again!

  15. #215
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    My Avatar is gone

  16. #216
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    Nevermind...when I went to edit that post, I got a server error though

  17. #217
    None Shall Pass Knight's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East of Cleveland, Ohio
    Posts
    3,828

    Black
    99 WS.6 - Modified

    I've been getting a lot of server errors today. Figured it was just from the site being moved, so I didn't worry about it.

  18. #218
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Wherever life takes me
    Posts
    12,465

    Red
    02 35th LE Camaro SS

    I get one on just about everything I click.

  19. #219
    None Shall Pass Knight's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East of Cleveland, Ohio
    Posts
    3,828

    Black
    99 WS.6 - Modified

    Same here. Spent a little more time browsing now than earlier, and it does seem to happen quite a bit now.

  20. #220
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    This ISP sucks. Been having problems from day one.

Page 11 of 17 FirstFirst ... 789101112131415 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrade Engine, Upgrade Transmission
    By clovenhooves in forum Firebird / WS6
    Replies: 8
    Last Post: 12-22-2009, 10:07 PM
  2. Move to Texas? Big change/Big move. Your opinions?
    By Hi-Po in forum Almost Anything Goes
    Replies: 77
    Last Post: 06-15-2008, 09:04 PM
  3. do you move out of the way or wait for the other guy to move
    By SLIM_DURST in forum Almost Anything Goes
    Replies: 25
    Last Post: 05-26-2007, 06:49 PM
  4. Simple Upgrade Solutions - Oem Upgrade 2003 Bmw X5
    By Ed Blown Vert in forum Stereo and Electronics
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2006, 09:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •