View Poll Results: Is it working now??

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Yes

    5 41.67%
  • No

    7 58.33%
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 41 to 60 of 70

Is anyone else having problems staying logged in?

This is a discussion on Is anyone else having problems staying logged in? within the Board Announcements forums, part of the Site Feedback / Administrative Requests category; Yes to what Ed said in #28 &#37...

  1. #41
    adude
    Guest
    Yes to what Ed said in #28 &#37

  2. #42
    Feels so good BadBlueBird*'s Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Ga
    Age
    35
    Posts
    3,184

    LeMans
    2005 Corvette 2005 GTO

    yep, just started today

  3. #43
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    I just made a change on the site. Is it working now??

  4. #44
    Story of My Life!! BIG D's SS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Commerce Ga
    Age
    40
    Posts
    4,995

    Black, Blue
    07 TBSS, 07 GSXR1000

    No problems as of late.

  5. #45
    adude
    Guest
    Have not had any probs today at all.

  6. #46
    Tech Junkie hammertime's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Belleville, IL
    Posts
    400

    Pewter Metallic
    2001 Camaro SS

    yes having the problem

    I haven't been on in a few days, and I never had the problem before today.

    I read the thread and changed my bookmarks to http://www.ls1.com/forums/.

    I also cleared out my cookies (actually I use a program called ccleaner thats pretty good about cleaning up everything).

    I got booted out 3-4 times before I did the above, and probably another 3 times since, all in the last hour. I did notice this though: usually in the upper right hand it says welcome, username and gives all my stats. I've noticed that sometimes it reverts back to the default username (not hammertime), has the check in the box for remember me, and the password entry is blank. If I go forward to another page, I get the prompt to login. If I go back, my username and stats are back in the upper right corner.

    Hope this helps you guys in some way.

    Thanks
    Hammer - hammertime.us
    2001 Light Pewter Metallic Camaro SS, 6 speed
    K&N, SLP Lid, SLP y-pipe, GMMG cat-back, Lou's Short Stick - more to come!

  7. #47
    Junior Member failsafe306's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Age
    39
    Posts
    6

    Black
    2002 V6 Camaro

    Mine still does it. Please don't say anything about cookies or adding "www"; I'm a member of many differnt vBulletin forums and have never had this problem. It's really annoying!

  8. #48
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    There are other VB forums besides us that is having this problem.
    Its all being talk about on the VB support forums.

    Are the ones your on running version 3.5.3?

  9. #49
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Quote Originally Posted by failsafe306
    Mine still does it. Please don't say anything about cookies or adding "www"; I'm a member of many differnt vBulletin forums and have never had this problem. It's really annoying!
    Support suggests, logging in and then logging right back out.

  10. #50
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Houston, TX
    Age
    38
    Posts
    44

    Impulse Blue
    2004 Pontiac GTO

    It is happening to me quite a bit, and the site is running pretty slow also.

  11. #51
    adude
    Guest

    Thumbs up More sticky stuff

    It sounds like Hammertime in#48 is having the identicle stuff I had. I just kept trying to logoff and log back on when I wasn't recognised and finally today it seemed to stick. I have had no trouble today and I have been here alot today. I really think we all got dumped when they re-did the Forums and the site is having a hard time keeping us identified upon re registering but eventually ,if you keep trying, it remembers us, you ,whatever.

    It finally worked for me today,,,See ya, Adude

  12. #52
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    lewiston, ny
    Posts
    2

    pewter
    2000 camaro ss

    Yes i thought is was just me!

  13. #53
    The Immortal Wulfe13's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    St. Louis, MO.
    Age
    46
    Posts
    912

    Cayenne Red Metallic
    98 Pontiac Trans Am WS7

    Keeps logging me out too.... mostly when I post but sometimes when I just try to view a thread.

  14. #54
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Ok, made another change to the site. Let me know if it helped.

  15. #55
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Made one more change to the database.

  16. #56
    99PontTA
    Guest
    site seems slow and i still need to log in constantly.....will we be getting a cash refund because of this?

  17. #57
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Groveland ,FL.
    Posts
    25

    Silver
    1998-Camaro SS

    Logging on.

    This is getting to be annoying. I have to log on several times during the course of the day. Before it was once every 24 hours. The other web site LS1.com i had no problem. I had to log on several weeks after.

  18. #58
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    We are working on the problem. Have you cleared your cache since I made todays changes??

  19. #59
    The Rookie
    Guest
    Cleared cache and cookies. No problems now. working fine...

  20. #60
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,748

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Quote Originally Posted by The Rookie
    Cleared cache and cookies. No problems now. working fine...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Site Will Not Keep Me Logged On
    By Silverbird01 in forum Request and Feedback
    Replies: 8
    Last Post: 01-23-2013, 08:48 PM
  2. Help with radio staying on
    By Lunatikgixxer in forum General Help
    Replies: 17
    Last Post: 04-18-2011, 02:57 PM
  3. Won't Stay Logged In?
    By '99 SLP#24 in forum Request and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2010, 08:25 PM
  4. So I see billyt is logged in...............
    By Murder after Midnight in forum Almost Anything Goes
    Replies: 9
    Last Post: 12-18-2006, 08:55 PM
  5. Logged in, but can't enter into any threads ??
    By 96 SilverRam in forum Request and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2006, 10:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •